Σε πείσμα των καιρών ο ιδιοκτήτης του Premier Βαγγέλης Κονάδης και αυτό το καλοκαίρι δίνει τη δική του νότα στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.
Αυγουστιάτικες καντάδες στο Premier
e Gastronomie
02/08/2015 | 15:01

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που εδώ και ένα χρόνο έχει αγκαλιάσει αυτή μας την πρωτοβουλία, η οποία ήταν ιδέα του εργοδότη μας κ.Βαγγέλη Κονάδη που μόνο σκοπό έχει την διασκέδαση των πελατών μας και την δική μας συγκατάθεση στο να αναβιώνουν τα παραδοσιακά ακούσματα του τόπου μας. kantades_premier (3)
Δυστυχώς όμως αυτό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ 31/07/15 στις 23:00 δείχνει την κατίφια την κακομοιριά την ζήλεια και τον φθόνο ορισμένων ανθρώπων που με την δική τους λίγη αλλά και συνάμα φτωχή λογική, θέλουν και έχουν βάλει σκοπό αυτός ο τόπος να μην προοδεύσει.
Αναφέρομαι λοιπόν για τις Μουσικές βραδιές Premier που έχουν καθιερωθεί πλέον αλλά δεν αρέσουν στους περιοικούς μας (τον λόγο τον γνωρίζουν μόνο αυτοί) γιατί καθώς λένε
“ενοχλούν διαταράσουν την κοινή ησυχία και δεν είναι καθ΄ όλα νόμιμοι”. Θεώρησαν λοιπόν αυτοί οι τύποι να καταγγείλουν ανεπανάληπτα αυτό που εμείς προσφέρουμε απλόχερα και με δικό μας κόστος στους πελάτες, και να προβούν σε μήνυση κατά του καταστήματος μας για να μην υπάρχει συνέχεια σε όλο αυτό που όπως αναφέρθηκα στην αρχή έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Επειδή όμως εμείς είμαστε μπροστάρηδες τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην πρόοδο για το καλύτερο, δεν πτοούμαστε από αυτή την μιζέρια που ζουν κάποιοι κακέχεντροι, προσπερνάμε όλα αυτά τα εμπόδια και αντλώντας δύναμη και ενέργεια από την αγάπη που μας δίνεται, καθημερινά κάνουμε την διαφορά. kantades_premier (18)
Σήμερα το βράδυ 01/08/15 καλέσαμε του μαέστρους μας Διονύση Παγουλάτο (κιθάρα) και Γεράσιμο Γεωργόπουλο (αρκοντεόν) που τους συνόδευσαν ο μαέστρος Γρηγόρης Βαγγελάτος (μαντολίνο) και ο τενόρος Σπύρος Αυγουστάτος, για κάτι ξεχωριστό, μετά τον τρόπο που λειτούργησαν αυτοί οι ανεγκέφαλοι.Υπέροχες καντάδες ακούστηκαν κάτω από το φως της πανσέληνου στην πλατεία μας, τις οποίες απόλαυσε όλο το πελατολόγιο καθώς και οι περαστικοί. Στην μουσική μας παρέα προστέθηκαν ο Σπύρος Σταμένης καθώς και ο μπάσος Αλέξανδρος Λούτας. Οι μουσικοί μας αποθεώθηκαν όταν σηκώθηκαν για να κάνουν την περαντζάδα τους από άκρη σε άκρη στο καταστημά μας. kantades_premier
Έτσι λοιπόν όλοι οι πελάτες μας απόλαυσαν τις καντάδες τους που από τραπέζι σε τραπέζι τραγουδούσαν μαζί τους. Στην συνέχεια πρόστέθηκαν στη παρέα μας και οι αδερφοί Καραβιώτη, μαζί με τον μαέστρο κ. Ανδρέα Μπουτσικάκη ο οποίος έκλεισε την βραδιά παίζοντας στο πιάνο μας. Αυτή είναι η απάντηση σε όσους φοράνε παροπίδες και έχουν μονόδρομο την καταστροφή, συγνώμη αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε. kantades_premier (2)
Εκ μέρους της διεύθυνσης και του προσωπικού σας ευχαριστούμε άλλη μια φορά που μας τιμάται με την παρουσία σας και θα είμαστε πάντα εδώ να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο.

Με εκτίμηση

Ο εστίαρχος του καταστήματος και
υπεύθυνος επικοινωνίας

κ.Μαγδαληνός Γιώργος

kantades_premier (5) kantades_premier (6) kantades_premier (7) kantades_premier (8) kantades_premier (10) kantades_premier (11) kantades_premier (12) kantades_premier (13) kantades_premier (14) kantades_premier (15) kantades_premier (16) kantades_premier (17)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer