Στη Σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα περαιτέρω προώθησης των συνεργασιών του Νησιού με την Αυστρία.
Αυστριακοί Παράγοντες του Τουρισμού επισκέφθηκαν την Κεφαλονιά
Τουρισμός
07/10/2015 | 20:00

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, με πρόσκληση του γνωστού Ταξιδιωτικού παράγοντα της κ. Κεφαλονιάς κ. Κίμωνα Γασπαράτου, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος συμμετείχε σε Συνάντηση Εργασίας στις εντυπωσιακής ομορφιάς εγκαταστάσεις της Ξενοδοχειακής Μονάδας White Rocks, με Ταξιδιωτικούς Δημοσιογράφους και Ταξιδιωτικούς Πράκτορες από την Αυστρία.
Συγκεκριμένα, η Οικογένεια S.Neuhauser, με εκπρόσωπο τον υιό, Christof Neuhauser, ιδιοκτήτη της Εταιρείας “Idealtours” με έδρα το Brixlegg της Αυστρίας, στα πλαίσια της προώθησης της Κεφαλονιάς ως έναν από τους κορυφαίους Τουριστικούς προορισμούς, προσκάλεσε στο Νησί μας μία ομάδα 150 ατόμων, που αποτελείτο από εξαιρετικά διακεκριμένους Δημοσιογράφους και Travel Agents της Αυστρίας.
Το group συνόδευαν ο κ. Christof Neuhauser (ιδιοκτήτης της Idealtours) και o κ. Markus Gasteiger ( product manager της Idealtours) . kek1
Η Idealtours δραστηριοποιείται στην Κεφαλονιά από το 1997, στηρίζοντας εδώ και σχεδόν 20 χρόνια το νησί μας και συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στη διεθνή μας προβολή.
Οι VIPs, που ταξίδευαν μαζί ήταν:
– SURITSCH Thomas – CEO of Fly Niki
– GOLLNER Manuela, mrs. – Senior Sales
for Charterflights Fly Niki
– HLADIN Roland, mr. – Customer Relations
Western Austrian Market (our REP at Fly Niki)
– PERNETTA Marco, mr. – Director of Innsbruck airport
– SALCHNER Paula, mrs. – Head of supervisory Board
of Innsbruck Airport
Στη Σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα περαιτέρω προώθησης των συνεργασιών του Νησιού με την Αυστρία και επισημάνθηκαν ενότητες ιδιαίτερου ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος , καθώς και η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Ο κ.Κεκάτος, αφού ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, τόσο τον κ.Γασπαράτο όσο και τον κ.Neuhauser για την άριστη συνεργασία, προσέφερε στους υψηλούς καλεσμένους συμβολικά δώρα και επιβεβαίωσε το διαρκές ενδιαφέρον της Τουριστικής Επιτροπής για ευρύτερες συνεργασίες και επίλυση διαφόρων πρακτικών θεμάτων, που διευκολύνουν τους Επαγγελματίες του Τουρισμού. kek3
Τη σημαντική Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Α/Περιφερειάρχης Τουρισμού κ.Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Διευθυντής του Αεροδρομίου και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής κ.Γεώργιος Γεροντάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος (Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής), ο ιδιοκτήτης του White Rocks κ.Πέτρος Ψαλίδας και άλλοι παράγοντες και Στελέχη του Τουρισμού στο Νησί μας.

kek2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer