Πριν από λίγο ο υπουργός Υποδομών έφθασε στο Χάρακα για να δει από κοντά τους ρυθμούς των έργων αλλά και σε τι φάση είναι ο δρόμος προς τη διάσημη παραλία του Μύρτου.
Αυτοψία σε Μύρτο και Χάρακα από Χρυσοχοίδη
Πολιτική
01/07/2014 | 21:31

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή
Πριν από λίγο ο υπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης έφθασε στο Χάρακα για να δει από κοντά τους ρυθμούς των έργων αλλά και σε τι φάση είναι ο δρόμος προς τη διάσημη παραλία του Μύρτου. Κάτοικοι της περιοχής, που τον περίμεναν στο σημείο, του εξέφρασαν τεράστια παράπονα για τη πορεία εξέλιξης και αποκατάστασης των έργων.
Από τη πλευρά του ο υπουργός τόνισε ότι για λόγους ασφαλείας ήταν υποχρεωτικό να γίνουν άμεσα αυτές οι παρεμβάσεις και ότι κανείς έως τώρα δεν θα ήθελε να θρηνήσουμε θύματα.
Νωρίτερα ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, κατά τη συνεδρίασης της ΥΑΣ, ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τους ρυθμούς των έργων. Μάλιστα, για τα έργα στο Μύρτο τόνισε ότι «οι εργολάβοι δεν έχουν δουλέψει ούτε πέντε ημέρες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το έργο να καθυστερεί σημαντικά».
Τον υπουργό συνοδεύουν εκτός από τον κ. Κουρή, ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κα Ελπίδα Κατσαΐτη, η διευθύντρια της ΠΕ Κεφαλληνίας κα Λάντου, ο κ. Διονύσης Λυκούδης, ο Αστυνομικός Διοικητής, οι εργολάβοι και τεχνικοί σύμβουλοι από το υπουργείο υποδομών.

Ο υπουργός βλέπει τον Μύρτο από ψηλά.

Ο υπουργός βλέπει τον Μύρτο από ψηλά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer