Σαν βόμβα έχει πέσει στους κοσμικούς κύκλους η είδηση ότι η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα εδώ και λίγο καιρό βγαίνει με το νεαρό συμπατριώτη μας εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη.
Αυτός έκλεψε τη καρδιά της Φουρέιρα
Life
11/12/2014 | 11:38

Σαν βόμβα έχει πέσει στους κοσμικούς κύκλους η είδηση ότι η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα εδώ και λίγο καιρό βγαίνει με το νεαρό συμπατριώτη μας εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη. Όπως μάλιστα γράφει και το freegossip.gr η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και ενάμισι μήνα συναντιέται με τον νεαρό εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη. Οι δυο τους όπως μας αποκαλύπτουν πηγές, έδιναν ραντεβού στο σκάφος του εφοπλιστή, που είναι αραγμένο στην 4η μαρίνα της Γλυφάδας, όπως και στη βίλα του στην Άνω Βούλα όλο αυτό το διάστημα ενώ δε δίσταζαν να κάνουν και κοινές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν δέκα μέρες διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίνο. Μάλιστα πήγε να δημιουργηθεί κι ένα επεισόδιο με παπαράτσι που τους εντόπισε και πήγε να τους φωτογραφίσει, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή βρέθηκαν και στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς το 4711.

Η σχέση τους σύμφωνα με πληροφορίες μας ξεκίνησε να παίρνει άλλη τροπή, όταν είδαν την Ελένη Φουρέιρα να μπαίνει στο μαύρο μεγάλο κυβισμού τζιπ του εφοπλιστή, μετά το τέλος του προγράμματος στο μαγαζί που εμφανίζεται φέτος με τον Νίκο Βέρτη.
Κύκλοι του ζευγαριού λένε ότι η Ελένη έχει ξετρελαθεί με την απλότητα και την ωριμότητα του Σπυράγγελου κάτι που την έχει κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα από το πρόσφατο παρελθόν της.

foureira
Ποιος είναι όμως Σπυράγγελος Λυκούδης;
Ο γοητευτικός νεαρός με σπουδές στα ναυτιλιακά στο City του Λονδίνου είναι ο νεότερος Διευθύνοντας Σύμβουλος ναυτιλιακής εταιρίας στη χώρα μας. Η «πιάτσα» στον Πειραιά μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον ταλαντούχο νεαρό εφοπλιστή. Ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Έχει τρέλα με τα ναυτιλιακά και αγαπάει το νησί του, τη Κεφαλονιά. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε η τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής πέρασαν ένα όμορφο τριήμερο μαζί, πριν περίπου 15 μέρες στην Κεφαλονιά.

lukoudhs_zakunthos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer