Την Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε νέο ραντεβού με την επική ιστορία μας στο δημοψήφισμα, την κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας..
Βλάχος: Την Κυριακή λέμε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ
Πολιτική
03/07/2015 | 00:24

Φίλες και φίλοι,
Την Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε νέο ραντεβού με την επική ιστορία μας στο δημοψήφισμα, την κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας. Ψηφίζουμε ΟΧΙ στις εκβιαστικές αποικιοκρατικές προτάσεις των δανειστών, μια πρόταση με διαλυτικό κοινωνικό αποτύπωμα. Ψηφίζουμε ΟΧΙ στην διάλυση του κοινωνικού ιστού, Ψηφίζουμε ΟΧΙ στην υποδούλωση του λαού. Ηχηρό ΟΧΙ σημαίνει δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, δικαίωμα στη ζωή, ένα ηχηρό ΟΧΙ σημαίνει ΝΑΙ στη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και στο κοινό νόμισμα.
Φίλες και φίλοι δεν ξεχνάμε ποιος οδήγησε στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα την συντριπτική πλειοψηφία της νέας γενιάς, δεν ξεχνάμε ποιος οδήγησε χιλιάδες κόσμο στην αυτοκτονία, δεν ξεχνάμε ποιος φτωχοποίησε τον λαό, δεν ξεχνάμε ποιος αλυσόδεσε την χώρα με διεθνείς συμβάσεις ντροπής, δεν ξεχνάμε ποιοι θέλουν να ξεπουλήσουν την χώρα όσο – όσο , δεν ξεχνάμε ποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν να ανατρέψουν μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και το κυριότερο δεν ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί με περισσό θάρρος και με εκτελεστικά όργανα τους Γερμανοτσολιάδες των ΜΜΕ, προσπαθούν λυσσαλέα να σας τρομοκρατήσουν, έτσι ώστε να σας ξεγελάσουν για άλλη μια φορά και να σας αλυσοδέσουν ποιο σφιχτά. Γι΄αυτό φίλες και φίλοι την Κυριακή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΤΕ τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, δώστε δικαίωμα στη ελπίδα ένός λαού, ψηφίστε ένα ηχηρό περήφανο ΟΧΙ.
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
Μέλος ΠΕ Κοινωνικής Συμφωνίας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer