Ο π. Παΐσιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και έγινε ένα με τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας
Για τη Σάμη ρε… γαμώτο
Αθλητισμός
27/03/2017 | 12:34

Πανευτυχής ήταν χθες το απόγευμα ο εφημέριος του Ιερού Ναού της Σάμης, π. Παΐσιος Παράσχης μετά τον θρίαμβο της ομάδας της πόλης του στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παλληξουριακό.
Ο π. Παΐσιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και έγινε ένα με τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας συμμετέχοντας με όλη του την ψυχή στην υπαίθρια γιορτή που είχε στηθεί. Ο π. Παΐσιος έχει κλείσει πάνω από πέντε χρόνια στη Σάμη ως εφημέριος και η αγάπη του γι’ αυτή την πόλη και τους κατοίκους της είναι μεγάλη. Άλλωστε, πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα είναι γαλουχημένα από τον ίδιο μέσω του κατηχητικού που κάνει στην εκκλησία της Παναγίας. Δικαιολογημένη η χαρά του και η συμμετοχή στα πανηγύρια. Τα δικά του παιδιά κέρδισαν τον τίτλο και ήταν σαν να κέρδισε και ο ίδιος. Το χρειαζόταν περισσόρερο από όλα μετά τα γεγονότα και την παραλίγο απομάκρυνσή του από την ενορία της Σάμης, που έλαβαν χώρα πριν από ένα τρίμηνο περίπου. Πάτερ, δώσε τις ευλογίες σου για να συνεχίσουν τα παιδιά της Σάμης την πορεία τους και εκτός Κεφαλονιάς στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Ρεπορτάζ: Ξενοφώντας Ευαγγελάτος από το efimeridakefalonia.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer