Σε μία ακόμη «θεατρινίστικη» επίδειξη κάκιστης, εμπαθούς και υποκριτικής αντιπολίτευσης προέβησαν σήμερα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και η παράταξή του.
Δήμος προς Μιχαλάτο: «Δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου»!
Πολιτική
01/12/2015 | 19:39

Σε μία ακόμη «θεατρινίστικη» επίδειξη κάκιστης, εμπαθούς και υποκριτικής αντιπολίτευσης προέβησαν σήμερα ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και η παράταξή του.
Κατηγορούν την Δημοτική Αρχή ότι απουσίαζε από την χθεσινή εκδήλωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο Ληξούρι με θέμα «Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) για την περιοχή της Παλικής».
ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ!
Μάλιστα δε, οι κατηγορίες αγγίζουν και τα όρια της προσβολής καθώς χαρακτηρίζεται ως μη «αξιοπρεπής» η παρουσία της Δημοτικής Αρχής στο Ληξούρι!
Πληροφορούμε τον κ. Μιχαλάτο και την παράταξή του ότι η Δημοτική Αρχή είχε ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ εκπροσώπηση, από τον Αντιδήμαρχο Παλικής Αλέξανδρο Μοσχονά και τον δημοτικό σύμβουλο Παλικής Γιώργο Κατσιβέλη.
Επίσης πληροφορούμε τον κ. Μιχαλάτο-αν και το γνωρίζει-ότι η Δημοτική Αρχή έχει καταθέσει, εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, συγκεκριμένες προτάσεις και έργα για την ανασυγκρότηση της σεισμόπληκτης Παλικής που δυστυχώς μένουν «στα χαρτιά» καθώς η κεντρική κυβέρνηση αδυνατεί να εκπληρώσει τις χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της απέναντι στο νησί μας.
Σε ότι αφορά στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, φυσικά και θα ήταν «παρών», πλην όμως εδώ και μέρες βρίσκεται στην Αθήνα και συμμετέχει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, δίνοντας μάχη και για ζητήματα του νησιού μας.
Τέλος θα συμβουλεύαμε τον κ. Μιχαλάτο «να μην μιλάει για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου»! Διότι ενώ υποκριτικά κόπτονται, αυτός και η παράταξή του, για τα θέματα της Παλικής, λίγα 24ωρα πριν, ήταν εκκωφαντικά απόντες από μία κρίσιμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα το έργο της κατασκευής του ενυδρείου στο Ληξούρι!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer