Πλήθος κόσμου στην γιορτή του Προφήτη Ηλία στα Ραζάτα στα Κυκλώπεια Τείχη.
Δημήτριος: Προέχει η σχέση μας με το Θεό, όλα τ’ άλλα είναι σκύβαλα..(βίντεο)
Εκκλησία
19/07/2016 | 23:49

Της Γιάννας Κουλουμπή

Χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου και με την παρουσία πλήθους πιστών, ετελέσθη ο μέγας εσπερινός για την εορτή του Προφήτου Ηλία, στο ομώνυμο εκκλησάκι, στα Ραζάτα, ελάχιστα έξω από την πόλη του Αργοστολίου, στα Κυκλώπεια Τείχη.

Οι πιστοί κατέκλυσαν τον ιερό ναό για να προσκυνήσουν και να ακούσουν το θείο κήρυγμα από τον Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, ο οποίος δεν αναφέρθηκε μόνο σε σημαντικά σημεία της ζωής και της δράσης του Προφήτου Ηλία, αλλά εστίασε και σε όσα πραγματικά έχουμε ανάγκη στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

«Το μόνο που αξίζει είναι να έχουμε καλή καρδιά, να έχουμε προσωπική σχέση με το Θεό» σχολίασε προς το τέλος του κηρύγματος, ενώ ζήτησε να έχουμε καθαρότητα ψυχής, ώστε να πάρουμε και τη χάρη του Θεού. Άλλωστε, ο Θεός μας συγχωρεί με τη μετάνοια και μας «αποκαθιστά», μας τοποθετεί δίπλα του..

Κλείνοντας προέτρεψε όλους να καταλάβουν ότι «προέχει η σχέση μας με τον Θεό, η σχέση μας με τη ζωή, η σχέση μας με τη Ανάσταση», αφού όλα τα άλλα είναι «σκύβαλα», όπως λέει και ο Απ. Παύλος. Δείτε το βίντεο καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ του e-kefalonia απο τη μεγάλη εορτή.

esperinos-profitis-ilias esperinos-profitis-ilias-2 esperinos-profitis-ilias-3 esperinos-profitis-ilias-4 esperinos-profitis-ilias-5 esperinos-profitis-ilias-6 esperinos-profitis-ilias-7 esperinos-profitis-ilias-8 esperinos-profitis-ilias-9 esperinos-profitis-ilias-10 esperinos-profitis-ilias-11 esperinos-profitis-ilias-12 esperinos-profitis-ilias-13 esperinos-profitis-ilias-14 esperinos-profitis-ilias-15 esperinos-profitis-ilias-16 esperinos-profitis-ilias-17 esperinos-profitis-ilias-18 esperinos-profitis-ilias-19 esperinos-profitis-ilias-20 esperinos-profitis-ilias-21 esperinos-profitis-ilias-22 esperinos-profitis-ilias-23 esperinos-profitis-ilias-24 esperinos-profitis-ilias-25 esperinos-profitis-ilias-26 esperinos-profitis-ilias-27 esperinos-profitis-ilias-28 esperinos-profitis-ilias-29 esperinos-profitis-ilias-30 esperinos-profitis-ilias-31

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer