Απάντηση σε ότι γράφεται έστειλε ο ιεροκήρυκας της Ι. Μητρόπολης Αρχ. Φώτιος Γαβριελάτος.
Δημόσια απάντηση σε δημοσιεύματα απο τον π. Φώτιο Γαβριελάτο
Δημοφιλή
30/05/2016 | 22:39

Επειδή, το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκομαι αντιμέτωπος με στοχευμένα δημοσιεύματα, μοναδικός στόχος των οποίων είναι η σπίλωση του προσώπου μου, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να καταθέσω δημόσια την σκέψη μου, προκειμένου να προασπιστώ την τιμή της Ιεροσύνης και του προσώπου μου έναντι όλων όσων επιδιώκουν – τους σκοπούς οι ίδιοι μόνον μπορούν να τους γνωρίζουν- να με συκοφαντήσουν με τα στοχευμένα αυτά δημοσιεύματα!

Επειδή είμαι γέννημα και θρέμμα του νησιού μας, διακονώ με αφοσίωση και αγάπη την τοπική μας Εκκλησία, με αισθήματα αφοσίωσης για τους Επισκόπους επί των ημερών των οποίων διακονώ την Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας , τόσον των μακαριστών Αρχιερέων Σπυρίδωνος και Γερασίμου, αλλά και του σημερινού Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δημητρίου, οφείλω, εις αποκατάσταση της αληθείας να θέσω τα γεγονότα στην αληθινή τους βάση!

Την παρελθούσα Κυριακή της Σαμαρείτιδος, κατά την καθιερωμένη από πολλών ετών λιτανεία και επιστροφή της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας των Σισίων εις την ομώνυμον Ιερά Μονή και αφού είχαμε πλέον ολοκληρώσει την μακράν πορεία της επιστροφής εις αυτήν, βρεθήκαμε στα προπύλαια κατά την στιγμήν της αναγνώσεως του Ιερού Ευαγγελίου υπό του Διακόνου! Ως οφείλαμε, σταθήκαμε εν πλήρη σιωπή ώστε να ολοκληρωθεί η ανάγνωση και εν συνεχεία εισήλθαμε κανονικά στην Μονή όπου μετ’ ολίγον ο Σεβασμιώτατος εξήλθε από το καθολικό και υπεδέχθει ο ίδιος την Μεγαλόχαρη.

Καμία δυσαρέσκεια δεν υπήρξε για το γεγονός της μικράς αναμονής όπως αυτή περιγράφεται στα στοχευμένα δημοσιεύματα… Κάθε άλλη ερμηνεία των γεγονότων, είναι αυθαίρετη, απαράδεκτη και έχει ως στόχο να πλήξει πρόσωπα και καταστάσεις! Δηλώνω δε ότι, από της δημοσιοποιήσεως της παρούσης μου, σε κάθε άλλη πιθανή προσπάθεια σπίλωσης του προσώπου μου από μερίδα ελαχίστων σκευωρών, θα κινηθώ με κάθε νόμιμο τρόπο ώστε να διαφυλάξω την τιμή της Ιεροσύνης μου και του προσώπου μου!

 

Αρχιμανδρίτης
Φώτιος Γαβριελάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer