Στο πλαίσιο προώθησης του πολιτισμού και της Τέχνης, με σκοπό την ανάδειξη νέων δημιουργών μέσω της μουσικής και του τραγουδιού
Διαγωνισμός τραγουδιού από την UNESCO
Κοινωνία
04/03/2015 | 10:55

Ο ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Κ ΙΘΑΚΗΣ στο πλαίσιο προώθησης του πολιτισμού και της Τέχνης διοργανώνει Διαγωνισμό τραγουδιού, με σκοπό την ανάδειξη νέων δημιουργών μέσω της Μουσικής και του Τραγουδιού.
Ο διαγωνισμός δεν έχει όριο ηλικίας. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα ειδή Τραγουδιού, Κλασικό -Δημώδες- Λαϊκό- Μοντέρνο .
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις. Η πρώτη φάση είναι η προετοιμασία και η επιλογή των συμμετασχόντων που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή ΝΤΟ -ΡΕ- ΜΙ Αργοστολίου.
Η Δεύτερη φάση θα είναι ο τελικός του διαγωνισμού και η ανάδειξη των νικητών που θα γίνει Παρουσία κοινού, και ο οποίος θα αποτελέσει την έναρξη των καλοκαιρινών Εκδηλώσεων Του ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΧΡΥΣΟ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ .
Ανάλογα με τις συμμετοχές ίσως να έχουμε και άλλες διακρίσεις όπως επαίνους η
Τιμητικές διακρίσεις.

Το Βραβείο του πρώτου νικητή θα είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Κεφαλονίτη Μουσουργό Διονύσιο Λαυράγκα, το δεύτερο βραβείο στον Αντίοχο Ευαγγελάτο, και τρίτο βραβείο στον Φώτη Αλέπορο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η και διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από τις 18.00 έως και τις 21.00 μ μ στο τηλ 2671025102 .

ΟΙ συμμετοχές ως 10 Ιουνίου.
ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ
3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΤΟΥΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας
Μετά τιμής

Η πρόεδρος
Παπαδάτου Αποστολοπούλου Αναστασία

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer