Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλονιάς βάζει τα πράγματα στη θέση του ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει μια τέτοια υποψηφιότητα.
Διαψεύδει τα σενάρια περί υποψηφιότητας για Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μαζαράκης
Ποδοσφαιρο
17/01/2016 | 16:19

Ο Ευάγγελος Μαζαράκης φαντάζει ο επικρατέστερος να κατέβει αντί του Γιώργου Γκιρτζίκη στις εκλογές για την προεδρία της ΕΠΟ, αν ο τελευταίος αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, μπορεί ο νυν πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία για την υπεράσπιση της θέσης του τον ερχόμενο Οκτώβρη, ωστόσο φαίνεται πως δεν αποκλείεται εν τέλει να μην είναι καν υποψήφιος. Σε μια τέτοια περίπτωση εξετάζεται, όπως γράφουν τα δημοσιεύματα, η λύση Μαζαράκη.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλονιάς & Ιθάκης βάζει τα πράγματα στη θέση του ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει μια τέτοια υποψηφιότητα στηρίζοντας ουσιαστικά τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαζαράκη αναφέρει τα εξής:
Δήλωση δική μου για υποψηφιότητα μου για την προεδρία ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε. Όταν διαβάσετε δήλωση μου τέτοια τότε μπορείτε να πείτε ότι θέλετε. Εγώ ποτέ δεν δήλωσα κάτι τέτοιο Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τα θεωρώ εκ του πονηρού και δεν φαντάζομαι ότι χρειάζεται καν να τα διαψεύσω.
Διατηρώ τις καλύτερες σχέσεις με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ τον οποίο στηρίζω Τιμώ και συνεργάζομαι αρμονικότατα μαζί του Προτεραιότητες στην ζωή μου έχω άλλες και ποτέ δεν τις έκρυψα.
Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ μου, η Εκκλησία μου το πανεπιστήμιο μου και η ζωή μου είναι η πρώτη προτεραιότητα μου. Δεν γίνεται να ακολουθώ τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που επινοούνται κατά καιρούς. Η ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στηρίζει ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ αδιαπραγμάτευτα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer