Σε μια σημαντική πράξη προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος Κεφαλλήνων της Νέας Υόρκης «Ο Αίνος»
Δωρεά πλυντηρίου στο Νοσοκομείο από τον «Αίνο» της Νέας Υόρκης!
 Ομογένεια
03/06/2016 | 20:16

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Σε μια σημαντική πράξη προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος Κεφαλλήνων της Νέας Υόρκης «Ο ΑΙΝΟΣ», μέσω του Αντιπροέδρου του Γεωργίου Μεναγάτου που βρίσκεται στο νησί μας, αφού έκανε τη δωρεά ενός πλυντηρίου στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Τον κύριο Μενεγάτο υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υπηρεσιακός Διοικητής κ. Χρήστος Παυλάτος, ευχαριστώντας τον τόσο για τη συγκεκριμένη δωρεά όσο και για άλλες που έχουν γίνει κατά το παρελθόν από το Σύλλογο «Ο ΑΙΝΟΣ» και οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτά την αγάπη και το ενδιαφέρον που τρέφουν οι Ομογενείς μας για την Κεφαλλονιά και τους συμπατριώτες τους Κεφαλλονίτες.

Ο κ. Παυλάτος τον διαβεβαίωσε ότι αυτή η δωρεά είναι πολύ σημαντική, καθώς το Νοσοκομείο δεν πάσχει μονό από αναλώσιμα – λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύει η χώρα- αλλά και από άλλα πιο σοβαρά που έχουν να κάνουν με την εν γένει λειτουργία του.  Μάλιστα του είπε ότι είναι σε διαρκή επαφή τις τελευταίες ημέρες και με τον Πρόεδρο του Σύλλογου «Ο ΑΙΝΟΣ», Βασίλη Κοκόση, για το πώς μπορεί ο Σύλλογος να βοηθήσει και σε άλλα προβλήματα που υπάρχουν. Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Μεναγάτος του ζήτησε έναν κατάλογο, κοστολογημένο αν είναι εφικτό, με ελλείψεις και ανάγκες, ειδικά σε όργανα και συσκευές, ώστε να έχει γνώση ο Σύλλογος για άλλες δωρεές στο μέλλον.

Σημαντικό είναι να πούμε πως ο κ. Μεναγάτος εξέφρασε το παράπονο και την οργή του για το γεγονός ότι ο Σύλλογος προσπάθησε να βοηθήσει τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου με δύο νοσοκομειακά οχήματα, όμως έπεσε σε… τοίχο, λόγω του φορολογικού συστήματος και συγκεκριμένα των υπέρογκων και παράλογων απαιτήσεων του ελληνικού κράτους σε επίπεδο φορολογίας…

Ολοκληρώνοντας την σύντομη συζήτησή τους, ο κ. Παυλάτος οδήγησε στο χώρο του πλυντηρίου τον κ. Μενεγάτο, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τη χρήση και τη λειτουργικότητά του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Κοκκόσης

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Κοκκόσης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer