Στα πλαίσια συνεργασίας της Περιφέρειας με τον Δήμο για την κοινωνική πολιτική των Ιονίων Νήσων
Δύο αντιπεριφερειάρχες στο γραφείο του Λυκούδη (βίντεο)
Πολιτική
27/11/2014 | 19:09

Στα πλαίσια συνεργασίας της Περιφέρειας με τον Δήμο για την κοινωνική πολιτική των Ιονίων Νήσων συζήτησαν ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης Δ. Λυκούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας και ο Αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής πολιτικής Α. Μιχαλάς.
Ο Αντιδήμαρχος Δ. Λυκούδης τόνισε ότι για να υπάρχουν αποτελέσματα σε όλα τα ζητήματα πρέπει η κοινωνική πολιτική της περιφέρειας να είναι ταυτισμένη με την κοινωνική πολιτική του Δήμου. Επομένως ο Δήμος και η Περιφέρεια βρίσκονται σε μια συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα της αρμοδιότητας του Αντιπεριφερειάρχη, της κοινωνικής πολιτικής, της φτώχειας και όλων των ζητημάτων που αφορούν την περιφέρεια. Τόνισε ότι θα σταθούν αγωγοί σε οποιαδήποτε ενέργεια της περιφέρειας.
Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής της ΠΙΝ Α. Μιχαλάς ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την φιλοξενία και επεσήμανε πως τα προβλήματα που υπάρχουν είναι μεγάλα και κοινά και αν δεν υπάρχει συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων σίγουρα δε θα δρομολογηθεί καμία λύση. Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Α. Μιχαλάς είπε ότι η Κεφαλονιά είναι πολύ τυχερή που έχει σε τέτοια θέση ευθύνης ανθρώπους όπως ο κ. Δρακουλόγκωνας και όσον αφορά τον κ. Λυκούδη πιστεύει ότι η εκλογή του καταδεικνύει την απήχηση του στην Κεφαλονιά. Σημαντικό είναι να τονίσουμε την αναφορά του κ. Μιχαλά ότι παρ όλο που στα Επτάνησα υπάρχουν πολιτικές διαφοροποιήσεις οι ίδιοι προχωράνε μαζί αποφασισμένοι να λύσουν όλα τα προβλήματα με κάθε τρόπο.
Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας με τη σειρά του τόνισε ότι βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την κοινωνική πολιτική και άμεσα θα αντιμετωπιστούν αυτά τα θέματα. Πιο συγκεκριμένα έχει πραγματοποιηθεί συνεργασία για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου ώστε να στηρίξουν κάποια παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα πρωινού στο σπίτι πριν πάνε στο σχολείο.
Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer