Για την μητρόπολη Κεφαλλονιάς, ουδείς είναι σίγουρος. Αν μέχρι χθες κάποιος εμφανιζόταν ως το απόλυτο φαβορί, σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ολα!
Δύο για Καλαμαριά και όλα ανοιχτά για Κεφαλλονιά
Εκκλησία
22/05/2015 | 20:34

Πολλοί απορούν: προς τί η σπουδή για την απόλυτη στήριξη του αρχιμανδρίτη Ιουστίνου Μπαρδάκα, πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, για την μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς; Η απορία είναι και του ενορίτη. Ωστόσο απάντηση ικανοποιητική δεν υπάρχει και όσοι ιεράρχες αναρωτιούνται θα μείνουν με την απορία.

 

Τώρα αν θα στηρίξουν και μέχρι πότε, τον αρχιμανδρίτη του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, τον π. Στέφανο Τόλιο, αυτό δεν το ξέρει ο ενορίτης. Εκείνο όμως που είναι βέβαιο είναι ότι στο Τριπρόσωπο, δύο είναι για την ώρα οι σίγουροι, αυτοί που προαναφέρθησαν. Ποιός θα επικρατήσει, μόνο ο Θεός το ξέρει.

 

Με την ευκαιρία να πώ πως πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να λένε “τί θα γινόταν αν ζούσε ο Αυγουστίνος Καντιώτης” καθώς και “γιατί δεν κάνει υπομονή για την μητρόπολη που υπηρετεί;”

 

Όσο για την μητρόπολη Κεφαλλονιάς, ουδείς είναι σίγουρος. Αν μέχρι χθες κάποιος εμφανιζόταν ως το απόλυτο φαβορί, σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ολα!

 

Επίσης,  όπως γράφει το Ιερό Βήμα, ο θεοφιλέστατος Φαναρίου Αγαθάγγελος θα πρέπει να περιμένει, “γιατί δεν ήρθε ακόμη η ώρα”. Και βέβαια ο Αγαθάγγελος έχει υπομονή. Τόση που κάποιοι άλλοι σκάνε και τρώγονται με τα ράσα τους. Και γι¨αυτούς ο ενορίτης μου είπε: “Ακόμη δεν είδες τίποτε…Τώρα θα αρχίσουν τα όργανα”

 

Τώρα θα μου πείτε τί σχέση έχει η φωτογραφία με τους κρίκους…Λοιπόν οι δεσμεύσεις φέρνουν αλυσιδωτές δεσμεύσεις.

 

 

Ο ενορίτης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer