Με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ»
Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Ληξούρι
Πολιτική
01/08/2015 | 10:57

Η  Τ..Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην συγκέντρωση – συζήτηση που πραγματοποιεί  στο ΛΗΞΟΥΡΙ (Αίθουσα Τ.Ε.Ι.)    ΔΕΥΤΕΡΑ 3/8/2015 και ώρα 8.30 μ.μ. με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ»

ΟΜΙΛΗΤΗΣ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ψήφισε στη Βουλή τα προαπαιτούμενα για ένα νέο μνημόνιο, με αβάσταχτα μέτρα για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Ξεκίνησε ήδη την υλοποίηση των εφαρμοστικών νόμων, έχοντας τη στήριξη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και καλλιεργώντας κλίμα “εθνικής ομοψυχίας”. Η ανασχηματισμένη κυβέρνηση επιδιώκει τη γρήγορη υλοποίηση του αντιλαϊκού έργου. Οι υποσχέσεις ότι το μνημόνιο αυτό οδηγεί στο ξέφωτο, γιατί συνδυάζεται με πακέτα ανάπτυξης και ρυθμίσεις για το χρέος, είναι στάχτη στα μάτια του λαού.

Η ανάγκη ο λαός να βγάλει συμπεράσματα από την πείρα, που έχει συσσωρεύσει τα προηγούμενα χρόνια, ότι η εναλλαγή αστικών κυβερνήσεων δεν αποτελεί λύση για τις εργατικές – λαϊκές δυνάμεις. Μονόδρομος είναι η οργάνωση, η πάλη μέσα από τις γραμμές του εργατικού – λαϊκού κινήματος, σε κατεύθυνση σύγκρουσης με την ΕΕ, τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, την εξουσία των μονοπωλίων.

Η  Τ.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ ΤΟΥ  ΚΚΕ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer