Πάμε λοιπόν όλοι στον Αγκώνα στις 2/5/2016 για να μυηθούμε αγωνιζόμενοι στην άγρια ομορφιά του βουνού της περιοχής
Ενημέρωση για τους δρομείς εκτός Κεφαλονιάς του αγώνα «Το Μονοπάτι του Ανέμου»
Αθλητισμός
29/04/2016 | 10:43

Ανακοινώνουμε στους αθλητές εκτός νησιού που θα μετάσχουν στο μονοπάτι του ανέμου στις 2/5/2016  πως υφίσταται πρωινό δρομολόγιο της εταιρείας KEFALONIALINES, από Κυλλήνη προς Πόρο Κεφαλονιάς όπου μπορούν να έρθουν την ίδια μέρα του αγώνα και το οποίο αναχωρεί 8.30  από Κυλλήνη. Οι διοργανωτές είναι ενήμεροι και θα έχουν μεριμνήσει ώστε να διευκολύνουν τους αθλητές αυτούς για την παραλαβή των αριθμών και αν απαιτηθεί και την μεταφορά τους από Πόρο προς Αγκώνα. Επίσης να λάβουν και την σχετική έκπτωση στα εισιτήρια τους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εταιρεία KEFALONIALINES που στέκεται πάντα πλάι στα εγχειρήματα του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Δ/νση Κεφαλονιάς, τον Δ/ντη κο Μαχαιρίδη και τον Διοικητή κο Γκίνα  όπως και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Παναγή Δρακουλόγκωνα για τον χρόνο και την μεσολάβηση τους στην επίλυση ουσιαστικών θεμάτων που αφορούσαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο ορεινό περιβάλλον αλλά και για την υπομονή και επιμονή που επέδειξαν.

Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι συνεργάζονται από κοινού για την επίτευξη του εγχειρήματος αυτού αλλά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς και ειδικότερα τον κο Σολδάτο που στάθηκε πρόθυμα αρωγός στην πρωτοβουλία μας με αποστολή οχήματος και δυναμικού στον χώρο της διοργάνωσης.

Πάμε λοιπόν όλοι στον Αγκώνα τις 2/5/2016 για να μυηθούμε αγωνιζόμενοι στην άγρια ομορφιά του βουνού της περιοχής, με την πεποίθηση ότι θα υποκλιθείτε στην γοητεία του.

Δεν ξεχνούμε ότι τα παιδάκια έχουν μαθήματα πηλοπλαστικής στην εκκλησία της Παναγίας από τις 11 παρά τέταρτο έως και της ενάρξεως των τερματισμών ενώ όσοι περιμένετε τους δρομείς βάλτε φορμίτσα και αθλητικά να γυμναστείτε για 40 λεπτά με την Χριστίνα Μαρούλη.

Εκ του συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer