Χαμός από τηλέφωνα και ευχές δεκάδων συμπατριωτών μας μια βδομάδα μετά τις εκλογές.
Ενώνει την Κεντροδεξιά ο Μπάκης!
Δημοφιλή
31/01/2015 | 13:16

Μπορεί οι εκλογές να τέλειωσαν αλλά τα τηλέφωνα και οι ευχές από δεκάδες Κεφαλλονίτες και Θιακούς, που σπεύδουν να συγχαρούν τον Χαράλαμπο Λυκούδη για τον έντιμο αγώνα του στις πρόσφατες εκλογές, δεν έχουν τελειωμό. «Μια ήττα ενώνει καλύτερα από μια νίκη» λένε κάποιοι και μάλλον δεν έχουν άδικο αφού στη περίπτωση του 45αρη πολιτικού οι εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού δεν έχουν προηγούμενο.
Δεν είναι μόνο οι σταυροί – ρεκόρ που πέτυχε τη περασμένη Κυριακή (πάνω από 4.000), όσο η ελπίδα που φέρνει το νεαρό της ηλικίας του καθώς και ο χαμηλών τόνων σοβαρός χαρακτήρας του. Μάλιστα, είναι αρκετά στελέχη της ΝΔ που παραδοσιακά δεν είχα καλές σχέσεις με το «Μέγαρο» αλλά τώρα τους εκφράζει καλύτερα ο νεαρός δικηγόρος και έχουν άλλους κώδικες επικοινωνίας μαζί του.
Σημείωση: Ο Λυκούδης είχε ήδη επαφές με κορυφαία στελέχη της Συγγρού ενώ σκοπεύει να πυκνώσει τα ταξίδια του σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Αξίζει: Αρκετοί είναι αυτοί που πιστώνουν θετικά στο Χαράλαμπο Λυκούδη το γεγονός ότι κατέβηκε υποψήφιος στα δύσκολα σε μια προεκλογική εκστρατεία 15 ημερών, όταν οι περισσότεροι περιμένουν να «πέσει» η έδρα σαν ώριμο φρούτο!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer