Κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης καθώς και ένα όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της αγοραπωλησίας
Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης κοκαΐνης στην Κέρκυρα
Κοινωνία
25/12/2014 | 14:31

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα και συνελήφθησαν χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης τρεις ημεδαποί 42, 32 και 39 ετών.

Σε βάρος των τριών ημεδαπών που συνελήφθησαν σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, κατά περίπτωση για διακίνηση και αγορά κοκαΐνης, ενώ στην δικογραφία εμπλέκονται ακόμη πέντε ημεδαποί 40,25,39,32 ετών τους οποίους βαρύνουν αντίστοιχες, κατά περίπτωση, κατηγορίες της σχετικής νομοθεσίας.

Αναλυτικότερα από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν αρχικά κατά την διάρκεια αγοραπωλησίας κοκαΐνης ο 42χρονος και ο 39χρονος ,στην κατοχή των οποίων καθώς και στα οχήματα με τα οποία κινούνταν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• συνολικά το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ
• δύο κινητά τηλέφωνα
• έξι συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 7.2 γραμμαρίων

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του 42χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Από την περαιτέρω εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών και την συνδυαστική αξιοποίηση των ευρημάτων που συγκεντρώθηκαν από το Τμήμα δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας το τελευταίο χρονικό διάστημα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή και των υπολοίπων κατηγορουμένων στην υπόθεση, στην συστηματική κατά περίπτωση αγοραπωλησία κοκαΐνης.

Από τους εμπλεκόμενους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (24.12.2014) , το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 32χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας που πραγματοποίησε την προανάκριση κατασχέθηκε επιπλέον ένα αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης της αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer