Και μία υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, στην Κέρκυρα
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε Ιερό Ναό
Κοινωνία
18/12/2014 | 12:06

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας μία υπόθεση διάρρηξης σε Ιερό Ναό και μία υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας και σχηματίστηκαν κατά περίπτωση δικογραφίες για κλοπή κατά συναυτουργία και για κλοπή σε βάρος δύο ημεδαπών ρομ, ηλικίας 23 και 28 ετών.

Αρχικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο 23χρονος ο οποίος κατά περίπτωση εμπλέκεται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, από την έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκε ως δράσης μαζί με έναν ακόμη 28χρονο συνεργό του, της διάρρηξης Ιερού Ναού στην πόλη της Κέρκυρας το μεσημέρι της Πέμπτης 11.12.2014, κατά την οποία αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι την Τρίτη 16.12.2014, είχε αφαιρέσει μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος και του 28χρονου θα διαβιβαστεί αντίστοιχα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer