Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ημεδαπών
Εξιχνιάστηκε διάρρηξη κατοικίας στην Κέρκυρα
Κοινωνία
01/10/2014 | 16:12

Δικογραφία για κλοπή ηλεκτρονικών συσκευών, χρυσαφικών και χρημάτων από κατοικία στους Καστελλάνους Μέσης Κέρκυρας, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις (3.500) ευρώ,  σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 20, 25 29 και 35 ετών, καθώς επίσης και ενός ακόμη 40χρονου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Από την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά την  διερεύνηση της υπόθεσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της διάρρηξης της κατοικίας, την 23.09.2014, οι τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 20, 25, 29 και 35 ετών, από την οποία αφαίρεσαν, ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά και χρήματα.

Σε συνέχεια της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από την οικία τα οποία προμηθεύτηκε από τον 29χρονο των δραστών.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων ερευνών βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων ηλεκτρονικών συσκευών, τα οποία και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

kloph (2)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer