Συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος δύο ημεδαπών στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
23/05/2015 | 12:33

Συνελήφθη χθες (22.05.2015) το πρωί, στην Κεφαλονιά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών ο 34χρονος εντοπίστηκε –άμεσα από τους αστυνομικούς- και από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης περιστατικού ληστείας σε βάρος 27χρονης και 45χρονου στην Κεφαλονιά, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αργοστόλι.
Όπως προέκυψε, ο 34χρονος ακινητοποίησε , με την απειλή μαχαιριού τον άνδρα και την γυναίκα, στην οικία τους και με την χρήση σωματικής βίας τους αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.
Από τις έρευνες που ακολούθησαν , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 34χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τρία (3) μαχαίρια με μήκος λάμας (22), (15) και (13) εκατοστών.
Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer