Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν οι Αργοστολιώτες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή σεζόν της Νορβηγικής εταιρείας «Viking Οcean Cruises» με το όνομα «Viking Sky».
Επίσκεψη και ξενάγηση στο εντυπωσιακό «Viking Sky» (εικονές + βίντεο)
Τουρισμός
19/02/2017 | 13:48

Της Αθανασίας Μαρκάτου

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν οι Αργοστολιώτες το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή σεζόν της  Νορβηγικής εταιρείας «Viking Οcean Cruises» με το όνομα «Viking Sky». Το υπέροχο και ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο έδεσε το πρωϊ στην προβλήτα κρουαζιεροπλοίων και μόνο καλός  οιωνός μπορεί να θεωρηθεί για τη φετινή τουριστική σεζόν που ξεκινάει επίσημα σε ένα μήνα περίπου, αφού επέλεξε να ξεκινήσει το ταξίδι του από την Κεφαλονιά.

Μετά από πολύ καιρό πραγματοποιήθηκε ξανά εθιμοτυπική παρουσία και ξενάγηση στο πρώτο καράβι που έδεσε στο Αργοστόλι για φέτος με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο να εκπροσωπεί τη Δημοτική Αρχή σε αυτό το καλωσόρισμα συνοδευόμενος από τον Τουριστικό πράκτορα κ. Γιώργο Έρτσο, τον κ. Σπετσιέρη Αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος και εκπροσώπους του Τύπου. Η κατασκευή του πλοίου ολοκληρώθηκε τις 26 Ιανουαρίου όπως ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, ο Καπετάνιος του «Viking Sky», κ. Atle Hakon Knutsen, με την Κεφαλονιά να αποτελεί τον πρώτο του προορισμό ενώ μετά θα σαλπάρει για Ιταλία και το Κροτόνε μεταφέροντας πάνω από χίλιους επιβάτες.

Ο Καπετάνιος στην σύντομη συνομιλία που είχε με τον κ. Κεκάτο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προβλήτα και πόσο άνετα μπόρεσε να προσεγγίσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αναφέρθηκε στην εταιρεία και στο πλοίο ειδικότερα ενώ υπογράμμισε ότι όλοι οι εσωτερικοί χώροι του πλοίου είναι αφιερωμένοι σε Νορβηγούς εξερευνητές των πόλων. Αμέσως μετά την ανταλλαγή των δώρων έγινε ξενάγηση στους χώρους με τα πολλά σαλόνια, μπαρ, καφέ, εστιατόρια, το ένα καλύτερο από το άλλο, με την δική του προσωπικότητα και στιλ, με μοντέρνα διακόσμηση αλλά και με έμφαση στην τέχνη εμπνευσμένη πάντα από την Σκανδιναβία και τη Νορβηγία ειδικότερα. Παντού επικρατούσε το ξύλο και τα γήινα χρώματα ενώ τα κάδρα στους τοίχους αποτύπωναν εικόνες από την άγρια φύση και το παγωμένο τοπίο των Σκανδιναβικών χωρών. Το κρουαζιερόπλοιο διέθετε θέατρο, εντυπωσιακές πισίνες μέσα και έξω στο κατάστρωμα που σου έδιναν την αίσθηση ότι γίνεσαι ένα με τη θάλασσα, spa, γυμναστήριο, καταστήματα και χώρους χαλάρωσης για όλους τους επιβάτες κάνοντας το ταξίδι μία αξέχαστη εμπειρία.

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer