Λυπούμαστε βαθύτατα για την κίτρινη αυτή δημοσιογραφία που προκαλεί αθεράπευτη διαπόμπευση του Ιδρύματος. Πραγματικά, οι αναλήθειες και οι συκοφαντίες σας «δεν έχουν σχέση με τον πολιτισμό και το ήθος των Κεφαλλήνων»!
Εργαζόμενοι Γηροκομείου: “Κακόβουλο, ψευδέστατο και συκοφαντικό το δημοσίευμα”
Κοινωνία
05/03/2015 | 16:18

ΠΡΟΣ: KEFALONIAPRESS

Αργοστόλι, 4-3-2015

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας σχετικά με το κακόβουλο, ψευδέστατο και βάναυσα συκοφαντικό περιεχόμενο του δημοσιεύματος που αναρτήσατε στις 2/3/15 σχετικά με το Δημοτικό Γηροκομείο. Λυπούμαστε βαθύτατα για την κίτρινη αυτή δημοσιογραφία που προκαλεί αθεράπευτη διαπόμπευση του Ιδρύματος. Πραγματικά, οι αναλήθειες και οι συκοφαντίες σας «δεν έχουν σχέση με τον πολιτισμό και το ήθος των Κεφαλλήνων»!

Κα Χιόνη, ποιος σας δίνει το δικαίωμα να δημοσιεύετε συκοφαντίες χωρίς στοιχεία επιβεβαίωσης, ποιος σας δίνει το δικαίωμα να υιοθετείτε τερατολογίες χωρίς να τηρείτε τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία και, επιτέλους, ποιος σας δίνει το δικαίωμα να προσβάλετε τους εργαζόμενους του Ιδρύματος, οι οποίοι υπερβάλουν εαυτόν για την εύρυθμη λειτουργία του. Αλήθεια, πότε πατήσατε το πόδι σας στο χώρο του Ιδρύματος να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι  «τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων», να μιλήσετε η ίδια μαζί τους για το «κολαστήριο», όπως το αποκαλείτε στο κατασυκοφαντικό δημοσίευμά σας, στο οποίο ζουν, πότε ενδιαφερθήκατε εσείς προσωπικά για «τους δικούς σας ανθρώπους, τον παππού, τη γιαγιά, το θείο, τη θεία, τον συγχωριανό, τον γείτονα…». Γνωρίζετε, άραγε, πώς βγαίνουν οι βάρδιες του προσωπικού, το οποίο λοιδορείτε, ότι το προσωπικό της κουζίνας δουλεύει ακατάπαυστα, χωρίς ρεπό και άδειες εδώ και ένα χρόνο, ότι δεν γίνονται πια προσλήψεις και παλεύουμε να ανταποκριθούμε  στις ανάγκες της Υπηρεσίας μας με μη επαρκές προσωπικό και περίσσια θέληση. Ο χώρος του Ιδρύματος σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μία τυπική μορφή Υπηρεσίας! Οι απαιτήσεις του είναι πολλές και εξαιρετικά δύσκολες. Αλλά, για σας απλώς το Ίδρυμα αποτελεί πηγή  άντλησης  θεμάτων  κάθε φορά που στερεύετε από αυτά. Δεν έχετε και σαφώς δεν δείχνετε κανένα ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους σας!

Όλοι εμείς, οι κάτωθι υπογράφοντες (τακτικό προσωπικό και  περιποιήτριες γερόντων) το παρών κείμενο, εργαζόμενοι στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, σας προσκαλούμε να αποσύρετε το κακόβουλο αυτό δημοσίευμα και, ασφαλώς, η ρητή εκδήλωση συγνώμης σας, όπως έχετε υποχρέωση να πράξετε, θα περιορίσει τις σε βάρος σας νόμιμες συνέπειες.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΡΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer