Παρατηρείται καθυστέρηση στη πραγματοποίηση του έργου αυτού.
Ερώτηση Άνθη στον Γαλιατσάτο για τον Χάρακα
Πολιτική
30/03/2015 | 20:16

Κύριε Περιφερειάρχα:
Όπως γνωρίζετε , αυτό το διάστημα πραγματοποιείται η ζεύξη του επαρχιακού δρόμου στη θέση Χάρακας στο δρόμο προς Άσσο και Φισκάρδο.
Όμως στην πραγματικότητα παρατηρείται καθυστέρηση στη πραγματοποίηση του έργου αυτού. Αρκετές φορές ,έχετε προβεί ενώπιον των κατοίκων της περιοχής σε διαβεβαιώσεις ότι το έργο θα ήταν έτοιμο πριν το καλοκαίρι αυτό και θα μπορούσε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Προσφάτως για άλλη μια φορά και ο Αντιπεριφερειάρχης σας της Π.Ε. Κεφαληνίας επισήμως σε φορείς επανέλαβε την διαβεβαίωση αυτή.
Όπως μας ενημερώνει και ο κ. Σταύρος Λυκούδης, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ψηφοδελτίου μας για την Π.Ε. Κεφαλονιάς, οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται αναγκαζόμενοι να ακολουθούσουν μια επικίνδυνη διαδρομή από ένα στενό και κακά συντηρημένο δρόμο από τη βορειοανατολική Κεφαλονιά με στόχο να φτάσουν στην Έρισσο.
Παράλληλα, λίγο πριν τη τουριστική σεζόν το πρόβλημα αυτό γίνεται εντονότερο λόγο της αύξησης του κυκλοφοριακού φόρτου και ειδικά από λεωφορεία τουριστικά.
Ισχυρή παραμένει η πιθανότητα να συμβεί και κάποιο αυτοκινητιστικό ατύχημα, αν δεν ληφθεί μέριμνα με επιπλέον σήμανση και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πριν ακόμα από την εορτή του Πάσχα.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εν γένει συνθήκες έως τώρα επέτρεπαν την ομαλή διεξαγωγή του έργο αρχής γενομένης από την αναθεώρηση της μελέτης και μετά.

Για τα παραπάνω ερωτάσθε:

1. Για ποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο; Υπάρχουν τυχόν ευθύνες για αυτό; Αν ναι σε ποιο φορέα;
2. Υπάρχει ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του
έργου και αν ναι ποιο είναι;

Χρήστος Κ. Άνθης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer