Ο Αθλητικός Δικαστής, Ιορδάνης Παρτσαλίδης, έχει ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης και εξετάζει και αυτό το θέμα συν τα άλλα όσα έγιναν στο γήπεδο, εντός και εκτός αυτού
Ευαγγελάτος: “Ρωτήστε τον Μαζαράκη για το “μπλακ άουτ” στα Φαρακλάτα”
Αθλητισμός
27/03/2015 | 16:16

Ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση στο τι έγινε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ στα Φαρακλάτα, όταν ξαφνικά έσβησαν τα φώτα του γηπέδου, την ώρα των πανηγυρισμών των παικτών των Διλινάτων.

Ο Αθλητικός Δικαστής, Ιορδάνης Παρτσαλίδης, έχει ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης και εξετάζει και αυτό το θέμα συν τα άλλα όσα έγιναν στο γήπεδο, εντός και εκτός αυτού. Ο κ. Παρτσαλίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπογράφοντα, προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες αναφορικά με το σβήσιμο των φώτων. Ο Αθλητικός Δικαστής δεν έκανε το ίδιο τηλεφώνημα όμως πριν από δύο περίπου εβδομάδες πριν τιμωρήσει με αποκλεισμό δύο μηνών μακριά από τα γήπεδα τον δημοσιογράφο. Ούτε φυσικά εξέτασε το τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στις Κεραμειές, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ιωάννης Καπογιαννόπουλος, απαγόρευσε στον υπογράφοντα να παρακολουθήσει και να καταγράψει το ματς από τα «δημοσιογραφικά» θεωρεία, τα οποία δεν είναι και τόσο… δημοσιογραφικά, αφού ήταν σε αυτά πολίτες και παρακολούθησαν τον αγώνα. Ο κ. Καπογιαννόπουλος εξακολουθεί να… ταλαιπωρεί με τις διαιτησίες του το τοπικό μας ποδόσφαιρο χωρίς να έχει υποστεί τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος. Αλλά θα μου πείτε από ποιον να τις υποστεί; Από ένα Σύνδεσμο Διαιτητών που δεν υπάρχει; Από μια ΕΠΣΚΙ που κατά τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι συγκοινωνούν δοχείο με τον Σύνδεσμο; Από τον κ. Μαζαράκη, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φωτογραφηθεί με το Μισέλ Πλατινί;

-Κύριε Παρτσαλίδη ρωτήστε τον πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ να σας πει για το «μπλακ άουτ» στα Φαρακλάτα. Άλλωστε, υπάλληλος της ΔΕΗ είναι, θα ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω. Αφού σας ενημερώσει εσάς, ας μας στείλει και εμάς το πόρισμα για το «μπλακ άουτ», έτσι ώστε να ενημερώσουμε τον κόσμο, που πιστεύει ότι ο ίδιος κατέβασε τον διακόπτη.

-Κύριε Παρτσαλίδη, κρεμόμαστε όλοι από τα χείλη του κ. Μαζαράκη για να μάθουμε την αλήθεια. Αυτός έχει μόνο το αλάθητο του Πάπα στην Κεφαλονιά, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον πιστέψουμε ότι και να μας πει.

-Κύριε Παρτσαλίδη, πηγαίνετε κάπου-κάπου σε κάποιο γήπεδο για να παρακολουθήσετε αγώνα του τοπικού μας πρωταθλήματος, έτσι ώστε να έχετε δική σας γνώμη για τα τεκταινόμενα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και να μην απασχολείται εμάς από την δουλειά μας.

-Κύριε Παρτσαλίδη, αναρωτηθήκατε ποτέ που πήγαν οι παίκτες των Διλινάτων στο ημίχρονο του αγώνα, γιατί εγώ όσο και αν έψαξα δεν τους είδα εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου στα Φαρακλάτα. Μάλλον άνοιξε η γη και τους κατάπιε και εμφανίστηκαν δευτερόλεπτα πριν από τη σέντρα για το δεύτερο ημίχρονο ή θα τους είχαν απαγάγει εξωγήινοι!

-Κύριε Παρτσαλίδη, μην περιμένετε από εμένα να κάνω τον ρουφιάνο και να σας εξιστορώ το τι γίνεται σε κάθε γήπεδο της Κεφαλονιάς. Να συμβουλεύεστε το φύλο αγώνα κάθε φορά, που λέει πάντα την… αλήθεια και φυσικά τον κ. Βαγγέλη Μαζαράκη, που ως άνθρωπος της εκκλησίας και ιεροψάλτης δεν λέει ποτέ ψέματα.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΕΠΣΚΙ

ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer