Ο Αύγουστος μόλις άνοιξε τα πανιά του!!!...σε αυτό το υπέροχο ταξίδι του, μας προσκαλεί να διαβούμε από τα ομορφότερα και συνάμα πνεύματικότερα λιμάνια του.
Ευλαβικό κερί στην αγιά μορφή Της..
Εκκλησία
02/08/2014 | 13:57

Του Π. Γεώργιου Καλαρύτη*

 
Ο Αύγουστος μόλις άνοιξε τα πανιά του!!!…σε αυτό το υπέροχο ταξίδι του, μας προσκαλεί να διαβούμε από τα ομορφότερα και συνάμα πνεύματικότερα λιμάνια του. Το κυριότερο όμως είναι εκείνο της Κυράς,…της πάνσεμνης…της χαράς των Αγγέλων,..της γλυκιά μας παναγιάς….
Ολόκληρη η Ελλάδας μας, από το ένα άκρο, έως το άλλο γιορτάζει την Κοίμηση της,.. το Πάσχα του καλοκαιριού,..δεν μένει κανείς χωρίς να σταθεί απέναντι από το θρονί της,..χωρίς να ανάψει ένα ευλαβικό κερί στην αγιά μορφή της.
Σε καθε εικόνισμα της,..και ένα θαύμα της,.. γεμάτο από δάκρυα και πόνο στολισμένο, ανάμνηση! ..της κάθε πονεμένης ψυχής…
Σε αυτό το ταξίδι θα μείνουμε για να ακούσουμε λόγια των ψαλμών,..τα λόγια τα ιερά,..που δεν είναι τίποτα άλλο,…από το λιβάνι της καρδιά μας…Σε αυτήν παρακλήσεις και ιερές αναφορές προσφέρουμε για την δική μας πνευματική ανάταση.
Ας μην χάσουμε την ευκαιρία, ας τρέξουμε, ας κλείνουμε γόνυ μετανοίας, και σίγουρα ως καλή και μοναδική μητέρα!!.θα τρέξει,!! τα παιδιά της να συνδράμει!!…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer