Για την ποιοτική και αποτελεσματική προβολή της Κεφαλονιάς στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ
Ευχαριστίες της Επιτροπής Τουρισμού στην Ιωάννα Παραβάλου
Τουρισμός
01/08/2014 | 21:26

Με ιδιαίτερη τιμή, εκφράζουμε τις «εγκάρδιες Ευχαριστίες μας», προς την διακεκριμένη Δημοσιογράφο – Φωτογράφο κ.Ιωάννα Παραβάλου για την ποιοτική και αποτελεσματική προβολή της Κεφαλονιάς στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Η κ.Παραβάλου, έχοντας ρίζες καταγωγής από την μαγευτική Σαντορίνη και σπουδές στην Νομική, Ψυχολογία και Γυμναστική Ακαδημία, υπηρετεί για 23 χρόνια το λειτούργημα της Δημοσιογραφίας και έχει εξειδίκευση στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.

Σε ειδική Εκδήλωση, που σύντομα θα ανακοινωθεί, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης, θα τιμήσει συμβολικά την κ.Παραβάλου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς θα οργανώσει τριλογία Εικαστικής Έκθεσης με γνωστά και άγνωστα έργα της.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν και στον Διευθυντή Περιοδικών Εκδόσεων “Ομίλου Καθημερινής” κ.Σωκράτη Τσιχλιά για την προθυμία του να συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή του Νησιού, συνεργαζόμενος με την κ.Παραβάλου, μέσω του Ομίλου της Καθημερινής.

Ευάγγελος Κεκάτος

Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού

Ακολουθεί η επιστολή της κ.Παραβάλου με την εμπεριστατωμένη ενημέρωση :

Αγαπητέ αντιδήμαρχε Πολιτισμού Κεφαλονιάς, καλησπέρα σας

Με χαρά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έπειτα από το ταξίδι μου στο ξεχωριστό νησί σας, ολοκληρώθηκε μια σειρά από ταξιδιωτικά ρεπορτάζ και όχι μόνο… για την Κεφαλονιά και τις ιδιαίτερες ομορφιές της.

Τα έντυπα και τα διαδικτυακά περιοδικά στα οποία έκανα παρουσίαση, μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες μου, είναι τα εξής:

1. Καθημερινή της Κυριακής – Ένθετο περιοδικό “Ταξίδια”. Θέμα: Κεφαλονιά

2. Κτήμα & Κήπος της Καθημερινής – Θέμα: Βοτανικός Κήπος Κεφαλονιάς.

3. Ερασιτέχνης Κηπουρός (περιοδικό της Καθημερινής) – κυκλοφορεί στα περίπτερα μόνο του από σήμερα και για δύο μήνες. Θέμα: Η εύφορη γη της Κεφαλονιάς – Κτήμα FAR M OUT στα Κουρκουμελάτα.

4. Εφημερίδα Έθνος του Σαββάτου – ένθετο περιοδικό ΑΡΜΟΝΙΑ και τον υπόλοιπο μήνα παραμένει αυτόνομο στο περίπτερο.

5. Διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, www.womanidol.com – Στήλη: Μικρές Αποδράσεις. Θέμα: Κεφαλονιά – ταξιδιωτικό ρεπορτάζ.

6. Διαδικτυακό περιοδικό για ταξίδια, www.holodayshop.gr Στήλη: Με τα μάτια της Ιωάννας Παραβάλου. Θέμα: Κεφαλονιά – ταξιδιωτικό ρεπορτάζ

7. Σύμβουλος Υγείας – περιοδικό που κυκλοφορεί στα περίπτερα σ’ όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένα φαρμακεία. (το περιμένουμε να βγει το Σεπτέμβριο).

Ελπίζω να έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στην τουριστική προβολή του τόπου σας και εύχομαι να έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα…

Με εκτίμηση

Ιωάννα Παραβάλου

Δημοσιογράφος – Φωτογράφος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer