Η νοµιµοποίηση των αυθαίρετων είναι απαραίτητη για την προβλεπόµενη έκδοση άδειας
Ε.Α.Σ. : Νέα προθεσμία για νομιμοποίηση στάβλων
Οικολογία
23/09/2016 | 12:47

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει τους ντόπιους ιδιοκτήτες αυθαίρετων στάβλων και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων ότι ψηφίσθηκε η τροπολογία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με την οποία παρατείνεται η προθεσμία υποβολής σχετικής αίτησης έως 31.12.2018, προκειμένου να τους νομιμοποιήσουν.

Η νοµιµοποίηση των αυθαίρετων είναι απαραίτητη για την προβλεπόµενη έκδοση άδειας, η οποία σύµφωνα µε τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, θα πρέπει να προβλέπει τα απαραίτητα τετραγωνικά µέτρα στο στάβλο ανάλογα µε το ζωικό κεφάλαιο που δηλώνεται στην Ενιαία Αίτηση Επιδοτήσεων, ώστε να έχει τις προδιαγραφές να στεγάζει το 100% των ζώων.

Επιπλέον πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε διαδικασία για την αδειοδότηση του στάβλου θα πρέπει να ελεγχθεί αν το αγροτεµάχιο και συγκεκριμένα ο στάβλος απέχει τις απαραίτητες από το νόμο αποστάσεις.

Για περισσότερες διευκρινήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι Θιακο – Κεφαλλονίτες Κτηνοτρόφοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από  τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer