Η υπεύθυνη της ιστοσελίδας, που ανέφερα στην επιστολή μου, με πληροφόρησε σήμερα ότι είσαι δικηγόρος της και, αν κατάλαβα καλά, επεξεργάζεσαι νομικά τα κείμενα της σελίδος αυτής.
Η ανταπάντηση του Λουκέρη στον Ανουσάκη
Πολιτική
20/08/2014 | 18:38

Αγαπητέ Νίκο Ανουσάκη,
Βεβαίως και έχεις κάθε δικαίωμα να διαλέγεις για πολιτικούς σου αντιπάλους αυτούς που σου αρέσει, ίσως και σε βολεύει. Εφόσον δε, επικαλείσαι το δικαίωμά σου αυτό, δεν θα έπρεπε να σου ανταπαντήσω.
Όμως, η υπεύθυνη της ιστοσελίδας, που ανέφερα στην επιστολή μου, με πληροφόρησε σήμερα ότι είσαι δικηγόρος της και, αν κατάλαβα καλά, επεξεργάζεσαι νομικά τα κείμενα της σελίδος αυτής.
Έπρεπε ίσως να το είχα υποψιαστεί, αφού τα κείμενα αυτά σχετίζονται, κατ’ εμέ, με το προσωπικό σου ύφος και τις προσωπικές σου απόψεις, που βέβαια, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι καθόλου γραφικά.
Η πληροφόρηση αυτή με αναγκάζει να δηλώσω και σ’ εσένα και στους δυστυχείς αναγνώστες μας, ότι αγνοούσα εντελώς την επαγγελματική σου σχέση με την υπεύθυνη της ιστοσελίδας, που ζηλώσασα ίσως την δόξαν της πεφιλημένης μας κ. Μπότση, με προέτρεπε τόσο καιρό σε δημόσια επικοινωνία μαζί της. Αν το γνώριζα, αγαπητέ Νίκο, να είσαι βέβαιος, ότι δεν θα επιχειρούσα ποτέ, να επέμβω στην ιερή σχέση ενός Δικηγόρου με τον πελάτη του και αντιστρόφως.
Τέλος, είμαι σίγουρος ότι το τελευταίο άρθρο της ιστοσελίδας δεν το επεξεργάστηκες νομικά εσύ, διότι με το άρθρο αυτό η υπεύθυνη θίγει και την επιστημονική μου ιδιότητα και εσύ δεν θα επέτρεπες ποτέ κάτι τέτοιο, τόσο από νομική, όσο και από ηθική – συναδελφική άποψη.
Κρίμα πάντως, που δεν στάθηκε δυνατόν να έχω τη γνώμη σου στα θέματα που σου έθεσα. Θα ήταν ενδιαφέρον.

Με γραφικούς χαιρετισμούς
Ιωσήφ Λουκέρης του Βασιλείου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer