Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το αρχαίο κάστρο του Αγίου Γεωργίου και απόλαυσε τα Χορωδιακά Σχήματα της ΚΕΔΗΚΕ
Η αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Κάστρο
Πολιτισμός
30/08/2015 | 07:59

Μουσική, αρχαιότητες και αυγουστιάτικη Πανσέληνος συνυπάρχουν θεσμικά, τα τελευταία χρόνια, χάρη στον θεσμό πλέον τού Υπουργείου Πολιτισμού για τη διοργάνωση των δωρεάν ετήσιων εκδηλώσεων.
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας, στο πλαίσιο εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου φιλοξένησε στο ιστορικό θέατρο του Κάστρου του Αγίου Γεωργίου, τα Χορωδιακά Σχήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς, σε μια μαγευτική μουσική βραδιά αφιερωμένη σε Έλληνες συνθέτες.
Ο κόσμος από νωρίς είχε κατακλύσει το όμορφο κάστρο του Αγ. Γεωργίου ενώ η πανσέληνος έκανε τη νύχτα μέρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έκλεψε τη παράσταση η Γυναικεία χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ με μαέστρο τον κ. Άγγελο Μουρελάτο.
Από τους πρώτους που έφτασαν στην όμορφη συναυλία ήταν ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής με τη σύζυγο του καθώς και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωσνταντάκης.
Οι φωτογραφίες είναι του πολύ καλού φίλου Ηλία Φραγκισκάτου.

kastro kastro (2) kastro (4) kastro (5) kastro (6) kastro (7) kastro (8) kastro (9) kastro (10) kastro (11) kastro (12) kastro (13) kastro (14) kastro (15)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer