Η Κεφαλονίτισσα σχεδιάστρια ρούχων στα τέλη Απριλίου έντυσε Ελληνίδες Ολυμπιονίκες που φωτογραφήθηκαν με τις δημιουργίες της για φιλανθρωπικό σκοπό
Η Βιβιάνα Μαραβέγια δίνει τα ρούχα της με έκπτωση για φιλανθρωπικό σκοπό
Life
18/05/2016 | 09:33

Είναι ένα από τα ανερχόμενα μεγάλα αστέρια στο χώρο της μόδας με πελάτισσες πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz και όχι μόνο. Η Κεφαλονίτισσα σχεδιάστρια ρούχων Βιβιάνα Μαραβέγια στα τέλη Απριλίου έντυσε Ελληνίδες Ολυμπιονίκες που φωτογραφήθηκαν με τις δημιουργίες της για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι κυρίες Βούλα Κοζομπόλη, Βούλα Ζυγούρη, Εύη Μωραϊτίδου, Ειρήνη Αϊνδιλή, Βάσω Βουγιούκα και Μιρέλα Μανιάνι και η Μαρία Πολύζου πήραν μέρος στο project τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο πρόγραμμα δράσης “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, (ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ) για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Για τον σκοπό αυτό, από τις 23 Μαΐου και ως τις 3 Ιουνίου 2016 τα ρούχα του Οίκου Maraveya, από την συλλογή 2016, πωλούνται σε έκπτωση 20%. Το  40% των εσόδων θα  διατεθούν στο πρόγραμμα δράσης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για την υποστήριξη  συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι παραγγελίες δίνονται και στο www.shopmaraveya.com .

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984625133.

marabegia (2) marabegia (3) marabegia (4) marabegia (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer