Στα πλαίσια της «Πρωτοβουλίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Περιφερειακών Αεροδρομίων» η Βουλευτής συμμετείχε σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.
Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στην Σύρο
Πολιτική
23/11/2014 | 22:11

Στα πλαίσια της «Κοινής Πρωτοβουλίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Περιφερειακών Αεροδρομίων» και μετά από σχετική πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου, η Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης συμμετείχε στην εκδήλωση-συζήτηση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων το περασμένο Σάββατο 22 Νοέμβρη. Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου έκανε ξεκάθαρη την αντίθεση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση, εξηγώντας ότι δεν είναι δυνατόν να παραχωρούμε σε ιδιώτες κερδοφόρες υποδομές, που παράλληλα είναι τόσο σημαντικές για την κοινωνική πρόνοια αλλά και για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας.
Στα περιθώρια της επίσκεψής της στην Ερμούπολη, η Βουλευτής συναντήθηκε με τον αερολιμενάρχη, κ. Παπουτσάκη, στο χώρο του αεροδρομίου, καθώς επίσης και με εκπροσώπους συλλόγων των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τον τρόπο, με τον οποίο θα εφαρμοστούν οι αξιολογήσεις των υπαλλήλων και διαμαρτυρήθηκαν για την απαξίωση των δημόσιων υπηρεσιών που τις οδηγεί σε διάλυση. Είναι σαφές ότι όλα αυτά υπάγονται σε μία πολύ συγκεκριμένη πολιτική, αυτή της συγκυβέρνησης των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την οποία πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός θα την καταδικάσει στις κάλπες και θα την ανατρέψει.

Ερμούπολη, 23/11/2014
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer