Το MadWalk, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, διοργανώνεται και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά από το Mad.
Η Δάφνη Νεοφύτου στην μεγαλύτερη γιορτή της μόδας!
Γυναίκα
11/04/2016 | 11:48

Το MadWalk, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, διοργανώνεται και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά από το Mad. Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας αλλά και αγαπημένα νεανικά brands θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με μοναδικά Fashion Shows. Με σκοπό να ενώσει τη μόδα και την μουσική, η εκρηκτική performer και fashion icon Δέσποινα Βανδή θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας, αυτή την χρονιά, για να γεφυρώσει αυτούς τους δυο τόσο συγγενικούς αλλά και τόσο διαφορετικούς χώρους.

Για ακόμη μια χρονιά η L’ Oréal Professionnel θα είναι εκεί στη μεγάλη νύχτα της μόδας και της μουσικής με επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών που δίνουν προστιθέμενη αξία σε κάθε κορυφαίο event ομορφιάς σε όλο τον κόσμο.

Κορυφαίοι Έλληνες κομμωτές και οι ομάδες τους θα φροντίσουν ώστε όλα τα μοντέλα, οι χορευτές και οι καλλιτέχνες του Madwalk 2016 by Aperol Spritz να έχουν styling και φροντίδα επαγγελματικού επιπέδου γιατί τίποτα λιγότερο, δεν είναι εφικτό με τα προϊόντα περιποίησης και styling της L’ Oréal Professionnel. Εξάλλου οι προδιαγραφές του Madwalk 2016 by Aperol Spritz απαιτούν τον καλύτερο στο χώρο του hair styling.

Η L’ Oréal Professionnel, ως ο επίσημος υποστηρικτής hair styling του Madwalk 2016 by Aperol Spritz, μου δίνει την ευκαιρία να ζήσω και φέτος αυτή την υπέροχη εμπειρία και μέσα από το blog μου θα έχεις την δυνατότητα να δεις backstage στιγμές αλλά και την μεγάλη βραδιά του Madwalk 2016 by Aperol Spritz

Το φετινό MadWalk 2016 by Aperol Spritz θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στις 21.00 στις «Αποθήκες Μπήτρου».

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2016 by Aperol Spritz έχει ήδη ξεκινήσει!

See you there

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer