H συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποτελεί ενέργεια απόλυτης αυθαιρεσίας, καθώς δεν προηγήθηκε κανενός είδους διάλογος με τους θιγόμενους φορείς
Η “Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο” για την ΠΝΠ
Πολιτική
24/04/2015 | 18:01

Οι ενέργειες της σημερινής Κυβέρνησης δείχνουν ότι αποτελεί «άξιο» διάδοχο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Εφαρμόζει αντιδημοκρατικούς και αυταρχικούς τρόπους διακυβέρνησης, νομοθετώντας με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Ειδικά η συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποτελεί ενέργεια απόλυτης αυθαιρεσίας, καθώς δεν προηγήθηκε κανενός είδους διάλογος με τους θιγόμενους φορείς.

Θέση μας είναι ότι η συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έκδοσή της δεν ήταν πρωτοβουλία της ελληνικής Κυβέρνησης, αλλά έγινε σε ικανοποίηση αντίστοιχου αιτήματος των «εταίρων».

Η κυβέρνηση που, σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, θα πληρώνει στο διηνεκές το ΔΝΤ και τους ξένους τοκογλύφους, δεσμεύει τα χρήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή του ελληνικού λαού και νομοθετεί καταστρατηγώντας το Σύνταγμα όπως οι προκάτοχοί της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer