Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και κυρίως το ψιλόβροχο που έπεφτε από νωρίς χθες το απόγευμα δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η Λιτανεία
Η εορτή του Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο
Κοινωνία
25/08/2016 | 13:41

Χωρίς την καθιερωμένη λιτανεία του Σεπτού Λειψάνου του Προστάτη και Πολιούχου της Ζακύνθου, Αγίου Διονυσίου, ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και κυρίως το ψιλόβροχο που έπεφτε από νωρίς χθες το απόγευμα δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η Λιτανεία.

Στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου Σταυρος Κοντονής, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής Ρόδη Κράτσα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Δήμαρχος Παυλος Κολοκοτσάς, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος Περιφερειακοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολιτευτές και οι τοπικές στρατιωτικές Αρχές.

mhtsotakhs-zakynthos (8) mhtsotakhs-zakynthos (10) mhtsotakhs-zakynthos (11) mhtsotakhs-zakynthos (12) mhtsotakhs-zakynthos (13)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer