Επί τρεις συνεχόμενες μέρες από 12 έως 14 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο στην Έκθεσή Τουρισμού "Grekland Panorama" στη Στοκχόλμη.
Η Κεφαλονιά στην έκθεση τουρισμού της Σουήδίας
Τουρισμός
14/02/2016 | 22:05

Επί τρεις συνεχόμενες μέρες από 12 έως 14 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο στην Έκθεσή Τουρισμού “Grekland Panorama” στη Στοκχόλμη.
Η Έκθεσή αυτή θεωρείται η σημαντικότερη εκδήλωση Τουριστικής προβολής της Ελλάδας στις Σκανδιναβικές Χώρες.
Την Κεφαλονιά εκπροσώπησε με Απόφασή του Δημοτικού Συμβουλίου ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ενώ την οργανωτική επιμέλεια του Περιπτέρου είχε ο Προϊστάμενός της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής Κορκός.
Το Περίπτερο πλαισίωσαν, ό κ.Θόδωρος Παντούλιας ως Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων, ο κ.Θανάσης Καραπέτσας ως Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και ο Ταξιδιωτικός Επιχειρηματίας κ.Τάκης Πεφάνης.
Στην Έκθεσή αναπτύχθηκαν πολλές μορφές προβολής διαφόρων μορφών Τουρισμού και συνεργασίας με Εκπροσώπους Διεθνών Ταξιδιωτικών Οργανισμών.
Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο καταγόμενος από την Κεφαλονιά , Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και όλων των Σκανδιναβικών Χωρών κ.κ.Κλεόπας, ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σουηδία κ.Σταύρος Σταυράκος, η Διευθύντρια του ΕΟΤ Σκανδιναβίας , Φινλανδίας και Βαλτικής κ.Σταυρούλα Σκαλτσή και άλλες προσωπικότητες.
Ο κ.Κεκάτος είχε συναντήσεις Εργασίας με σκοπό την περαιτέρω προβολή της Κεφαλονιάς με Επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στο Yachting , με Ταξιδιωτικούς πράκτορες Εναλλακτικών μορφών Τουρισμού και με Δημοσιογράφους εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

kekatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer