Η συγκεκριμένη Έκθεση αποτελεί κορυφαία διεθνή Εκδήλωση της Τουριστικής Βιομηχανίας της Ευρώπης.
Η Κεφαλονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “BIT-2016” στο Μιλάνο
Τουρισμός
04/02/2016 | 21:56

Με θετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από Εισήγηση της Τουριστικής Επιτροπής, ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ «Borsa Internazionale del Turismo», που θα διεξαχθεί από 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Η συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στην Έκθεση θα είναι με δικό του Εκθεσιακό Περίπτερο, το οποίο φυσικά είναι στη δωρεάν διάθεση όλων των Θεσμικών και Επιχειρηματικών Φορέων και Ιδιωτών ,που επιθυμούν να το αξιοποιήσουν για την περαιτέρω προβολή των Τουριστικών Υπηρεσιών τους.
Η συγκεκριμένη Έκθεση αποτελεί κορυφαία διεθνή Εκδήλωση της Τουριστικής Βιομηχανίας της Ευρώπης και αποτελεί τόπο συνάντησης διεθνών παραγόντων του Τουρισμού (Tour Operators – Travel Agents – Hosted Buyers) και Ταξιδιωτικών Δημοσιογράφων των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης αναπτύσσονται παράλληλες υποστηρικτικές δραστηριότητες με Workshops, Ημερίδες και Συναντήσεις με Ειδικούς ,όπου αναδεικνύονται όλοι οι τρόποι περαιτέρω προβολής και διαφήμισης προορισμών, όπως και οι διάφορες μορφές ανάπτυξης των εναλλακτικών και θεματικών μορφών Τουρισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν Πληροφορίες για αποστολή υλικού από τις Ενώσεις Ξενοδόχων και Καταλυμάτων, με τις οποίες η Επιτροπή Τουρισμού είναι σε διαρκή συνεργασία.

berlin_ekthesh

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer