Με μια σεμνή εκδήλωση τίμησε ο Δήμος Κεφαλλονιάς τους παραολυμπιονίκες μας Γεράσιμο Λιγνό και Γεράσιμο Πυλαρινό.
Η Κεφαλονιά τίμησε… τα παιδιά της! (βίντεο)
Αθλητισμός
25/09/2016 | 13:31

Της Γιάννας Κουλουμπή

Με μια σεμνή, αλλά και πολύ ζεστή εκδήλωση τίμησε ο Δήμος Κεφαλλονιάς τους παραολυμπιονίκες μας Γεράσιμο Λιγνό και Γεράσιμο Πυλαρινό, λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή τους από τους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους νεαρούς αθλητές το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο με αρκετό κόσμο να δίνει το παρόν για να τους συγχαρεί από κοντά και φυσικά να τους ευχηθεί τα καλύτερα για το μέλλον. Ο κ. Παρίσης στην εισαγωγή του τόνισε ότι με την παρουσία τους στο Ρίο δόξασαν την Κεφαλλονιά, ενώ συμπλήρωσε πως ο Δήμος Κεφαλλλονιάς θα σταθεί δίπλα τους και θα συμπαρασταθεί με όποιο τρόπο μπορεί στις προσπάθειές τους.
Οι δύο αθλητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την υποδοχή και συγκινημένοι υποσχέθηκαν με προσπάθεια και σκληρή δουλειά να φέρουν ένα μετάλλιο στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το 2020. Ειδικά ο Γεράσιμος Πυλαρινός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια και το χορηγό του, τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς, που εκτός των άλλων, με το λογότυπό τους διαφημίζουν παντού το νησί μας.
Στο παραολυμπιακό κίνημα και τη σημασία του εστίασε η κα Αλεξία Μωραΐτου, μητέρα και προπονήτρια του Γεράσιμου Λιγνού, κατά τις δηλώσεις, τονίζοντας παράλληλα πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά και πόσα μηνύματα μας στέλνουν.
Πρέπει να σημειωθεί πως παρόντες στο Δημαρχιακό Μέγαρο ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος,ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αργοστολίου κ. Λούκας Νιφοράτος. Όλοι τους εξέφρασαν το θαυμασμό τους στους δύο αθλητές και ευχήθηκαν στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε με μετάλλια να δοξάζουν την Ελλάδα και την Κεφαλλονιά.

lignos-pilarinos-vraveysi

lignos-pilarinos-vraveysi-2

lignos-pilarinos-vraveysi-3

lignos-pilarinos-vraveysi-4

lignos-pilarinos-vraveysi-5

lignos-pilarinos-vraveysi-6

lignos-pilarinos-vraveysi-7

lignos-pilarinos-vraveysi-8

lignos-pilarinos-vraveysi-9

lignos-pilarinos-vraveysi-10

lignos-pilarinos-vraveysi-11

lignos-pilarinos-vraveysi-12

lignos-pilarinos-vraveysi-13

lignos-pilarinos-vraveysi-14

lignos-pilarinos-vraveysi-15

lignos-pilarinos-vraveysi-16

lignos-pilarinos-vraveysi-17

lignos-pilarinos-vraveysi-18

lignos-pilarinos-vraveysi-19

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer