Σύμφωνα με το δημοσίευμα του μεγαλύτερου διεθνούς ταξιδιωτικού περιοδικού, Conde Nast Traveller
Η Κεφαλονιά 3η στο παγκόσμιο «Top-10» εναλλακτικών ρομαντικών προορισμών
Δημοφιλή
05/03/2015 | 16:38

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Κεφαλονιά στην λίστα  των 10 κορυφαίων εναλλακτικών ρομαντικών προορισμών σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με  το δημοσίευμα  του μεγαλύτερου  διεθνούς ταξιδιωτικού περιοδικού, Conde Nast Traveller.

Αναλυτικότερα, την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Λυών της Γαλλίας. H  πόλη αυτή προτείνεται για ρομαντικές διακοπές καθώς μπορεί κανείς να επισκεφτεί το μουσείο (Musée des Beaux Arts de Lyon), να απολαύσει ρομαντικό δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο ( Μισελέν L’Auberge du Pont de Collonges), να κάνει πικνίκ στο μεγαλύτερο πάρκο της Γαλλίας (Parc de la Tete d’Or)  ή να απολαύσει την βόλτα του στον ποταμό  Ροδανό.

Ακολουθεί  η όμορφη πόλη της Ιταλίας,  Μπασσάνο ντελ  Κράμπα. Πρόκειται για την μεσαιωνική πόλη,  η οποία είναι  κτισμένη επάνω στο νερό, στους πρόποδες των Ενετικών Προάλπεων. μπορεί κανείς να δοκιμάσει το παραδοσιακό Ιταλικό αλκοολούχο ποτό (Γκράπα)  το οποίο παράγεται, στο  Πόλι  Ντιστίλλερι .

Την τρίτη θέση κατέχει η Κεφαλονιά  η οποία διαθέτει άδειες λευκές αμμουδιές, πανύψηλους βράχους από ασβεστόλιθο και βαθιές και κατάφυτες κοιλάδες.  Επιπλέον   μπορεί κανείς να εξερευνήσει  τα μαγευτικά σπήλαια της Δρογκαράτης.

Η  Μουρέα  της Γαλλικής Πολυνησίας βρίσκεται στην τέταρτη  θέση,  διαθέτει παραλίες με   πεντακάθαρα νερά, αμμουδιές  και εντυπωσιακούς βράχους. Επιπλέον, το νησί είναι σε σχήμα καρδιάς. Εξίσου ιδανικό μέρος για σύντομες  ρομαντικές αποδράσεις είναι  τα Αντιροντάκ των  ΗΠΑ, όπου θα αντικρύσει κανείς άγρια βουνά, πυκνά δάση, θεαματικές αλπικές λίμνες (η Lake George και η Lake Placid)  και πολλά εξαιρετικά οινοποιεία.

Στην 6η  Θέση βρίσκεται το Πόρτο Σεγκούρο της  Βραζιλίας, το οποίο επισκέπτονται κατά καιρούς αρκετές διασημότητες. Μάλιστα το γαμήλιο τους ταξίδι έκαναν πρόσφατα  σε αυτό μέρος  η Solange Knowles και ο νέος σύζυγός της, Alan Ferguson.

Ακολουθεί η μεσαιωνική πόλη της  Μοντεφάλκο  της Ιταλίας που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου.  Στο μέρος αυτό θα αντικρύσει κανείς εκκλησίες του 12ου αιώνα, πανέμορφα boutique ξενοδοχεία (προτείνεται το Palazzo Bontadosi με τις τεράστιες μπανιέρες του).

Στην  όγδοη θέση βρίσκεται  το  Μοντερέι της Καλιφόρνιας το οποίο  διαθέτει παραλίες των 100 μιλίων, πανέμορφα δάση, αμπελώνες και ελαιώνες.  Ακόμη  μπορεί κανείς να απολαύσει  το ηλιοβασίλεμα  στην παραλία  Καρμέλ.

Την ένατη θέση κατέχει το απομονωμένο νησί Λανάι της Χαβάης  όπου μπορεί  κανείς  να χαθεί στα ομιχλώδη βουνά και να κάνει πικ-νικ  στο σεληνιακό τοπίο  του. Αλλά και να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα

Την τελευταία θέση κατέχει  ο βασιλιάς του ρομαντισμού, Χάλστατ της  Αυστρίας.

Όπου  μπορεί κανείς να διανύσει με το τελεφερίκ μέχρι τον πύργο του 13ου αιώνα  Ρούντολφσουρμ,  ο οποίος είναι χτισμένος  σχεδόν 3.000 πόδια πάνω από το Χάλσταττ  από όπου η θέα είναι απαράμιλλη.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer