Μπαίνουμε στη βιβλιοθήκη-μηχανή του χρόνου και βγαίνουμε στο κινηματογραφικό πλατό της εποχής του βωβού κινηματογράφου
Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη γίνεται …κινηματογράφος
Κινηματογράφος
25/08/2015 | 09:59

Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι μια μηχανή του χρόνου. Η εποχή του κινηματογράφου! Μπαίνουμε στη βιβλιοθήκη-μηχανή του χρόνου και βγαίνουμε στο κινηματογραφικό πλατό της εποχής του βωβού κινηματογράφου.
Όλα τα μέλη της ομάδας παίρνουμε μέρος σε ένα διαδραστικό μάθημα θεάτρου που θα αυξήσει την αναγκαία μεταξύ μας επικοινωνία και συνεργασία.

Μαθαίνουμε τις ειδικότητες που έχει ένα κινηματογραφικό συνεργείο (σεναριογράφους, καμεραμέν, ηχολήπτες, φωτιστές, ενδυματολόγους, μακιγιέρ, σκηνογράφους, φροντιστές, κ.λπ.).

Μαθαίνουμε για το ρεπεράζ, το γκρουπάρισμα, το μοντάζ και τα εφέ και άλλες διεθνείς λέξεις της κινηματογραφικής ορολογίας. Στην δράση αυτή θα γυρίσουμε μια ταινία που θα βασίζεται στο βιβλίο του Έλληνα εθνικού ποιητή της Ιαπωνίας, Λευκάδιου Χέρν, «Το αγόρι που ζωγράφιζε γάτες». Δράση Κινηματογράφου: Τετάρτη 26, Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Αυγούστου, 11:00-13:00, το πρωί στην Κοργιαλένειο.

Την 3ήμερη αυτή δράση θα πραγματοποιήσει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, εικαστικός Γεώργιος Κακής Κωνσταντινάτος, στον χώρο της βιβλιοθήκης και ολοκληρώνεται σε 3 συναντήσεις. Στο τέλος της καλοκαιρινής εκστρατείας 11 Σεπτεμβρίου 2015, που θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των δράσεών μας, μετά το μοντάρισμα του υλικού της που θα γίνει στο μεταξύ, θα δούμε όλοι μαζί την ταινία στη βιβλιοθήκη.

Από την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer