Όλους τους επαγγελματίες του νησιού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας έτσι ώστε η εκπομπή του ExtraChannel Exodos, αφιερωμένη στην Κεφαλλονιά, να βγει στον αέρα
“Η Κράνη” ευχαριστεί
Κοινωνία
27/06/2016 | 09:57

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ,ευχαριστεί όλους τους επαγγελματίες του νησιού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας έτσι ώστε η εκπομπή του ExtraChannel Exodos, αφιερωμένη στην Κεφαλλονιά, να βγει στον αέρα στις 13 Ιουνίου 2016 ημέρα Δευτέρα και με τη συνδρομή τους.

Ηεκπομπή είναι διαθέσιμη να την δει οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο,στοlinkτου youtube                                  https://www.youtube.com/watch?v=A05WL6OeZoI.

Να ευχαριστήσουμε επίσης, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κο Ευάγγελο Κεκάτο που ανέθεσε στην ΚΡΑΝΗτη διεκπεραίωση της συγκεκριμένης παραγωγής.

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, είτε με δικές του πρωτοβουλίες, είτε μέσω συνεργασιών με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πάντα προσβλέπει στην προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την προβολή του νησιού και γενικώς στη δημιουργία ευνοϊκότερων συνθηκών για το επιχειρείν.

 

Ο Πρόεδρος                                                                           Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής                                                                    Μαρία Σκλαβουνάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer