Εκλογές την Κυριακή στην Αδελφότητα Πειραιά με ρεκόρ υποψηφιοτήτων από τη γενιά των 30αρηδων.
Η νέα γενιά παίρνει τη σκυτάλη στην Αδελφότητα Πειραιά
Κοινωνία
24/04/2015 | 15:23

Όχι μία αλλά συνολικά πέντε υποψηφιότητες ηλικιακά νέων υποψηφίων κατατέθηκαν στο μεγαλύτερο σωματείο, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων του Πειραιά. Πρόκειται για τους Αγγελετάκη Μάκη (καταγωγή από Ιθάκη), Βαλλιανάτου Δήμητρα (καταγωγή από το Αργοστόλι), Μπαλτσαβιά Ρεγγίνα (καταγωγή από Διλινάτα), Κοκκόση Χρύσα (καταγωγή από το Πυργί) και Φώη Χρήστο (καταγωγή από τα Διλινάτα). Και οι πέντε ανήκουν στη γενιά των 30αρηδων.
Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν και τους πέντε υποψήφιους να εκλέγονται στο Δ.Σ. της Αδελφότητας, θα μιλάμε για έκπληξη πρώτου μεγέθους στην ιστορία των Κεφαλλονίτικων συλλόγων στην Αθήνα. Τα νέα παιδιά, οι νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες, παίρνουν τη «σκυτάλη» στο σύλλογο του Πειραιά και οι προσδοκίες δεν μπορεί από το να είναι αυξημένες.

Ουσιαστικά θα συνεχίσουν μια παράδοση που σε λίγο καιρό κλείνει έναν αιώνα και φυσικά στόχος είναι να διατηρήσουν και να μεταλαμπαδεύσουν τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας στους νεότερους.
Καλή επιτυχία και καλό έργο που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. neoi_adelfothtas

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer