Στο κτήριο της οδού Ρηγίλλης 18 επιστρέφει από την Τρίτη η Νέα Δημοκρατία, αφήνοντας πίσω της τα πολυδάπανα πολυτελή γραφεία της Συγγρού
Η Ν.Δ. μετακομίζει στη Ρηγίλλης
Πολιτική
31/08/2015 | 19:47

Πριν από 40 χρόνια στις 11 Ιουλίου του 1975 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εγκαινίαζε τα κομματικά γραφεία της ΝΔ στον αριθμό 18 της οδού Ρηγίλλης.

Η ηγεσία Σαμαρά εγκατέλειψε το ιστορικό κτίριο που είναι συνυφασμένο με την πορεία των γαλάζιων, το 2011 για το πανάκριβο κτίριο της Συγγρού, για το ενοίκιο του οποίου και τον τρόπο καταβολής του, στους διαδρόμους της Βουλής, κυκλοφόρησαν κατά καιρούς δηλητηριώδη σχόλια.

Ο σημερινός (έστω μεταβατικός) πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε την επιστροφή στις ρίζες. Κι έτσι αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, η ΝΔ μετακομίζει και πάλι στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλλης, εκεί όπου τον Σεπτέμβριο του 2013 Το Ινστιτούτο Καραμανλή έκανε την τελευταία εκδήλωση, προτού κλειδώσουν οι πόρτες.

Στις 19:30 το απόγευμα θα γίνει πανηγυρική εκδήλωση, ενώ δεν αποκλείεται στο πλευρό του κ. Μεϊμαράκη στο μπαλκόνι να πάρει μέρος και ο Κώστας Καραμανλής.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer