Η Kefalonian Lines και η οικογένεια Λυκούδη τα τρία τελευταία χρόνια στέκονται αρωγοί στις δεκάδες μικρές ή μεγάλες προσπάθειες των πολιτιστικών σωματείων της Κεφαλονιάς στην Αθήνα.
Η οικογένεια Λυκούδη κοντά στους «Φίλους της Φιλαρμονικής Ληξουρίου»
Δημοφιλή
12/01/2016 | 17:09

Η Kefalonian Lines και η οικογένεια Λυκούδη τα τρία τελευταία χρόνια στέκονται αρωγοί στις δεκάδες μικρές ή μεγάλες προσπάθειες των πολιτιστικών σωματείων της Κεφαλονιάς στην Αθήνα που προσπαθούν να αναδείξουν και να αναβιώσουν, μακριά από το νησί, τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας. Τρανταχτό παράδειγμα η στήριξη που η οικογένεια Λυκούδη προσφέρει απλόχερα σε ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία της Αθήνας, τους «Φίλους της Φιλαρμονικής Ληξουρίου».
Προχθές Κυριακή ο απερχόμενος Πρόεδρος του συλλόγου Άγγελος Ρουχωτάς (αδελφός του Βασίλη Ρουχωτά) δημόσια ευχαρίστησε την οικογένεια Λυκούδη και συγκεκριμένα τον Σπυράγγελο και την Αλεξάνδρα, τόσο για τη παρουσία τους στην εκδήλωση των Ληξουριωτών, όσο και στην βοήθεια και προσφορά σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.
Αξίζει: Η οικογένεια Λυκούδη δεν ξεχνάει την καταγωγή της και με τον συγκεκριμένο σύλλογο έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο μιας και είναι από τη Παλική.
Σημείωση: Στη εκδήλωση εκτός από τους Σπυράγγελο και Αλεξάνδρα Λυκούδη παραβρέθηκε και ο νέος εμπορικός Διευθυντής της Kefalonian Lines Γιώργος Βασιλαράς με την σύζυγο του.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer