Βρήκαμε λοιπόν την ομορφιά της Ρουμανίας στην Κεφαλονιά. Την Έλενα Ντανιέλα, την οποία θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.
Η ομορφιά της Ρουμανίας στην Κεφαλονιά με τα χρώματα της ΑΕΚ
Αθλητισμός
26/08/2014 | 12:01

Όπου ψάχνεις βρίσκεις.  Βρήκαμε λοιπόν την ομορφιά της Ρουμανίας στην Κεφαλονιά. Την Έλενα Ντανιέλα, την οποία θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Μιλήσαμε μαζί της για την Ελλάδα στην οποία ζει μόνιμα από τα 8 της χρόνια, για την αγαπημένη της ομάδα την ΑΕΚ και τη σχέση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ των κιτρινόμαυρων και του Άντον Ντόμπος, από το πέρασμά του από τον Δικέφαλο.

Τα λόγια που ακολουθούν παρακάτω είναι της νεαρής κοπέλας από την Ρουμανία:

«Ονομάζομαι Έλενα Ντανιέλα. Γεννήθηκα στη Ρουμανία, στην πόλη Ρομάν κοντά στο Μπακάου. Από 8 ετών όμως ζω στην Κεφαλονιά. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και την αγαπώ. Φυσικά είμαι ΑΕΚ και η Κεφαλονιά είναι γεμάτη από Ενωσίτες. Ξέρω για τη σχέση της χώρας μου και της ΑΕΚ λόγω του Άντον Ντόμπος αλλά και της ΑΕΚ Βουκουραστίου και της Πόλης Τιμισοάρα. Τα έχω μάθει όλα και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Όπως είναι φυσικό και η παρέα μου είναι ΑΕΚ και την ομάδα την αγάπησα από έναν γνωστό οπαδό της ΑΕΚ από την Κεφαλονιά. Οπότε το «μικρόβιο» έχει μπει για τα καλά στο… αίμα μου. Ξέρω το τι έχει περάσει αυτή ομάδα. Είμαι σίγουρη όμως ότι όλα θα λυθούν. Από το νησί μου άλλωστε υπάρχουν και αθλήτριες του βόλεϊ της ΑΕΚ, μεταξύ αυτών η Κουνάδη, η Γασπαράτου και άλλες πολλές. Τις αγαπάω πολύ. Εύχομαι από φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια όλα να γίνουν κιτρινόμαυρα. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Γήπεδο.

Έπειτα ζητήσαμε από την Έλενα να μας πει και κάτι στα ρουμανικά. Δεν μας αρνήθηκε. «IMI DORESC PENTRU AEK SA AU SUCCESE SI SA DEVINA STADIUM AGIA SOFIA, SA CASTIGE INTOT DEAUNA PE OLIMPIAKO».

«Εύχομαι στην ΑΕΚ να έχει επιτυχίες, να γίνει το γήπεδο η «Αγιά Σοφιά» και να νικάει πάντα τον Ολυμπιακό». Όταν γίνει το γήπεδο θα έρθω με τον γνωστό Ενωσίτη από την Κεφαλονιά για να φωνάζω δυνατά ΑΕΚ.

Αγαπημένο χρώμα: Κίτρινο και Μοβ

Αγαπημένο νησί: Κεφαλονιά

Αγαπημένο ποτό: Βότκα

Αγαπημένο φαγητό: Σουβλάκια

Αγαπημένη μουσική: Όλων των ειδών

Αγαπημένος τραγουδιστής: Παντελής Παντελίδης

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής: Εδώ υπάρχουν πολλοί. Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπαρμπόσα.

Αγαπημένη αθλήτρια: Φαίη Κουνάδη.

Αγαπημένο άθλημα: Βόλεϊ

Ευχαριστούμε πολύ το καφέ pool bar Northwest studios όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση.

eleana-6 eleana-7 eleana-8 eleana-9 eleana-10 eleana-11 eleana-12 eleana-13 eleana-14 eleana-18
Πηγή: aek24hours.gr/

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer