Θα κάνει την σηματοδοτημένη διαδρομή στα ΒΑ του Αίνου που οδηγεί στην κορυφή Μέγα Σωρός
Η Ορειβατική Λέσχη ανεβαίνει στον Αίνο
Οικολογία
13/12/2014 | 20:01

Η Ορειβατική Λέσχη Κεφαλονιάς αυτή την Κυριακή 14-12-14 θα κάνει την σηματοδοτημένη διαδρομή στα ΒΑ του Αίνου που οδηγεί στην κορυφή Μέγα Σωρός. Θα μπει πούλμαν για την μεταφορά μας στη συγκεκριμένη διαδρομή. Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: 5 ευρώ για τα μέλη μας.

Θα γίνουν 2 διαδρομές:

1η διαδρομή. Για τους αρχάριους ξεκίνημα από το κτήριο Μεταξά και κατάληξη στην κορυφή (Μέγας σωρός)με διάρκεια πορείας  περίπου 2,5 ώρες και υψομετρική διαφορά 300μ. Βαθμός δυσκολίας Α+. Αρχηγός : Γερ. Κουταβάς (τηλ.6972841795) βοηθός : Γιώργος Ατζελίδης.

2η διαδρομή. Για τους προχωρημένους ξεκίνημα από την τοποθεσία Λατομεία  Παπαδημάτου με κατάληξη την κορυφή (Μέγας Σωρός). Υψομετρική διαφορά 1100μ. διάρκεια πορείας περίπου 4 ώρες και βαθμός δυσκολίας Β+.

Αρχηγός: Ν. Βαλλιανάτος 6946935859  βοηθός Β. Σπυράτος.

Για τις συγκεκριμένες  διαδρομές απαιτούνται αρβυλα (μποτάκια ορειβασίας) & αδιάβροχο.

Οι αναχωρήσεις γίνονται μπροστά από το γήπεδο ποδοσφαίρου Αργοστολίου (προπύλαια) στις 8 π.μ. και οι συμμετέχοντες έρχονται με δική τους ευθύνη για την κατάσταση της υγείας τους και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. Για την συμμετοχή στις εκδρομές του συλλόγου πρέπει να υπάρξει προηγούμενη δήλωση στον αρχηγό κάθε εκδρομής.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer