Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παλικής Αλέξανδρου Μοσχονά και εν μέσω θέρους η γνωστή "Παρέα της Παλικής" συγκεντρώθηκε και πάλι
Η “παρέα της Παλικής” στο Λιβάδι!
Κοινωνία
25/07/2016 | 09:56

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παλικής Αλέξανδρου Μοσχονά και εν μέσω θέρους η γνωστή “Παρέα της Παλικής” συγκεντρώθηκε και πάλι για ένα μεζέ με συνοδεία κρύας μπυρίτσας στο Λιβάδι στο κατάστημα του Προέδρου της Τ/Κ Κουβαλάτων Γιώργου Νεραντζίνη.

Μεταξύ άλλων το “παρών” έδωσαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Δήμαρχος Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης με τον Ληξουριώτη στην καταγωγή Αντιδήμαρχό του κ. Σταματάτο, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Παπαδάτος, Σπύρος Ματιάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, αλλά και οι Πάρεδροι Σουλλάρων Μένεγος, Ληξουρίου Δ. Μαρκέτος, Κατωγής Πέτρος Βιτωράτος, Χαβδάτων Μουρελάτος, Μπενάτος Αγίας Θέκλης, Μοσχόπουλος Χαβριάτων, Ζαφειράτου Αθέρα, ο τ. Πρόεδρος Κουβαλάτων Μπάμπης Λαζαράτος, ο Λάκης Δελλαπόρτας αλλά και ο Γιάννης Γασπαρής ως εκπρόσωπος της Πυλάρου.

Την μουσική επένδυση ανέλαβε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης ενώ ο Άγγελος Κωνσταντάκης πήρε το μικρόφωνο και απέδειξε ότι εκτός από αξιόλογος εκπρόσωπος του Πολιτισμού στο Δήμο είναι και πολύ καλός αοιδός.

Μία παρέα με δυνατούς δεσμούς μεταξύ των μελών της, που ξέρει και να διασκεδάζει.

libadi (1) libadi (2) libadi (3) libadi (4) libadi (6) libadi (7) libadi (8) libadi (9) libadi (10) libadi (11) libadi (12) libadi (13) libadi (14) libadi (15) libadi (16) libadi (17) libadi (18)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer