Ευχαριστήριο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την παραχώρηση εξοπλισμού του πρώην ξενοδοχείου “Χανδρής”
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ευχαριστεί
Πολιτική
21/01/2017 | 17:39

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Όμιλο Sani-Ikos, νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία των πρώην “Χανδρής” στην Κέρκυρα, και ειδικά στους κ.κ. Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη για την ευαισθησία τους να παραχωρήσουν τον εξοπλισμό του ενός  ξενοδοχείου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Αυτό το διάστημα η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή, ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκος Μιχαλάς μαζί με περιφερειακούς συμβούλους αλλά και εθελοντές συγκεντρώνουν τον εξοπλισμό που έχει τεθεί στη διάθεση της ΠΙΝ, με πλήρη και λεπτομερή καταγραφή από πλευράς εταιρείας στην παράδοση και αντιστοίχως από πλευράς ΠΙΝ στην παραλαβή, προκειμένου το επόμενο διάστημα να ανακοινωθεί που θα διατεθεί (ιδρύματα, φορείς που έχουν ανάγκη, πολιτική προστασία, σύλλογοι, κοινωνικές δομές κλπ).

Σε κάθε περίπτωση η κίνηση του Ομίλου Sani-Ikos αποτελεί ένα καλό πρώτο βήμα στις σχέσεις της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας των δύο μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της Κέρκυρας με την Αυτοδιοίκηση και αποδεικνύει ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι προς το γενικό συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer