Ο Δήμαρχος εκλέχτηκε από τους Κεφαλλονίτες για να υπηρετεί τους ίδιους και τον θεσμό που αντιπροσωπεύει. Όταν λοιπόν αυτός ο θεσμός επιβάλλει ο Δήμαρχος να βρεθεί στο δρόμο μαζί τους, αυτό θα κάνει. Τόσο απλό!
Η στάση του Δημάρχου στα προβλήματα των αγροτών και η κριτική που δέχτηκε
Πολιτική
06/02/2016 | 12:27

Τα αιτήματα των πολιτών και δη των επαγγελματικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο στα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε είναι δίκαια, ανεξαρτήτως κυβερνήσεως και χρώματος που αυτή έχει. Για αυτό, απορούμε πραγματικά πως είναι δυνατόν να προκάλεσε εντύπωση σε μερικούς η εμφάνιση του Δημάρχου στον κόμβο μαζί με τους αγρότες.
Ο Δήμαρχος αντιπροσωπεύει όλους τους πολίτες και είναι κάτι που έχει αποδείξει επανειλημμένα στα πέντε χρόνια της θητείας του. Το γραφείο του είναι πάντα ανοιχτό για όλους, το κινητό του δεν σταματά να χτυπά και απάντα ο ίδιος, ενώ όσες φορές χρειάστηκε να βγει μπροστά για το καλό της Κεφαλονιάς δεν υπολόγισε ούτε κόμματα, ούτε χρώματα, ούτε συνέπειες.

poreia-04-02-16-36
Πέρα από αυτό, απορούμε με την λογική κάποιων, αλλά και τον δείκτη οξυδέρκειάς τους όταν δεν σκέφτονται ότι την Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει τον αγώνα των αγροτών και των λοιπών επαγγελματικών ομάδων για το φορολογικό και ασφαλιστικό και μάλιστα ο Δήμος θα παραμείνει κλειστός για δύο ημέρες. Πως ήταν δυνατό λοιπόν ο Δήμαρχος να μην είναι δίπλα στους πολίτες που μάχονται για τα δίκαια αιτήματά τους;
Ο Δήμαρχος δεν αρέσκεται σε θεωρητικές αναζητήσεις και «εφετζίδικες» εμφανίσεις σε πορείες, δήθεν για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του λαού. Ούτε έγινε ποτέ «μνημονιακότερος» του «μνημονιακού», ούτε είναι εξαφανισμένος και βρήκαν οι πολίτες κλειστό το γραφείο του, ούτε επιλέγει να λέει σε όλα «ναι» υπακούοντας την κομματική γραμμή.
Ο Δήμαρχος εκλέχτηκε από τους Κεφαλλονίτες για να υπηρετεί τους ίδιους και τον θεσμό που αντιπροσωπεύει. Όταν λοιπόν αυτός ο θεσμός επιβάλλει ο Δήμαρχος να βρεθεί στο δρόμο μαζί τους, αυτό θα κάνει. Τόσο απλό!
Αξίζει: Αλήθεια για όσους έχουν «κοντή» μνήμη πότε έβαλε το δημαρχείο μαύρες σημαίες και πότε ξεσηκώθηκε Δημαρχείο, λαός και φοιτητές για το σχέδιο «Αθηνά»; Οι μεγαλύτερες κινητοποιήσεις και οι πιο έντονες αντιδράσεις μήπως έγιναν επί ημερών ΝΔ;

tei_foithtes

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer