Η σχολή χορού «Art & Style» Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου θα συμμετέχει στις εκδηλώσει που θα πραγματοποιηθούν στο Αργοστόλι στο πλαίσιο του Κεφαλλονίτικου Καρναβαλιού 2017
Η σχολή χορού «Art & Style Dance Studio» στις καρναβαλικές εκδηλώσεις
Κοινωνία
22/02/2017 | 17:45

Η σχολή χορού «Art & Style» Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Αργοστόλι στο πλαίσιο του Κεφαλλονίτικου Καρναβαλιού 2017 με δύο από τα βραβευμένα τμήματα της, που ξεχώρισαν στον διεθνή διαγωνισμό της Ρουμανίας τον περασμένο Νοέμβριο, κατακτώντας την 1η και τη 2η θέση και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χορού του Καναδά.

Ειδικότερα, θα παρουσιάσει τη μοναδική ομάδα Μαζορετών-Cheerleaders που υπάρχει στην Κεφαλονιά καθώς και μοντέρνο Modern και Funky Jazz – ως επίσης η μοναδική σχολή που διδάσκει το συγκεκριμένο είδος – σε υπέροχες φαντασμαγορικές χορογραφίες της κας Γαλιατσάτου. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη σχολή κατέχει ακόμα τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στο σύγχρονο και μοντέρνο χορό.

Η εμφάνιση της σχολής θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 19.00 στη βραδινή καρναβαλική παρέλαση, όπου θα χορέψει στην Πλατεία Καμπάνας στο τέλος της παρέλασης. Θα ακολουθήσει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου (12.30) η παρουσία της στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση επί της Οδού Ριζοσπαστών.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer